Alte sporturi

Încă o bază sportivă marca „Gutău”

Începând de miercuri, 14 mai, municipiul Râmnicu Vâlcea se mai poate mândri cu încă o bază sportivă demnă de invidiat. La Colegiul Naţional „Alexandru Lahovary” a fost inaugurat oficial un teren de sport multifuncţional în aer liber care va fi disponibil elevilor, al doilea de acest gen după cel de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. La evenimentul sportiv ce s-a ţinut în curtea liceului au luat parte figuri emblematice ale politice autohtone cât şi oameni de sport şi reprezentanţi locali ai bisericii. Printre invitaţii de marcă ce şi-au ţinut discursul s-au numărat actualul edil al Râmnicul Mircia Gutău – principalul protagonist al acestei lucrări, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Ion Cîlea, senatorul Dorel Jurcan şi Preasfinţia Sa Gherasim, Episcopul Râmnicului .

Primarul Mircia Gutău, cel care a contribuit cel mai mult la crearea acestei baze moderne, prin fonduri de la Consiliul Local, a ţinut să precizeze tuturor iubitorilor de sport că va adopta în continuare această politică de sprijinire a sportului din municipiu.
„Acum trei săptămâni am inaugurat baza de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. Cu ocazia acelui eveniment am deschis oficial procesul de modernizare a tuturor bazelor sportive din Rm. Vâlcea. Vreau să le ofer tuturor râmnicenilor garanţia că aceste lucrări vor continua pentru ca toţi practicanţii de sport să beneficieze de condiţii optime de desfăşurare a activităţii. Vreau ca Rm. Vâlcea să devină un reper naţional şi să fie un punct de referinţă pentru sportul naţional. Deja am creat terenuri de sport unice în ţară şi nu mă voi opri până ce nu vor exista în fiecare colţ câte un astfel de spaţiu”, a declarat în discurs primarul Mircia Gutău, primarul Râmnicului. Întregul eveniment, la care au luat parte câteva sute de tineri, s-a încheiat cu demonstraţii sportive oferite de elevii de la colegiu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button