Acasă Politica Viorel Popescu, readus în viaţa politică de Mircia Gutău

Viorel Popescu, readus în viaţa politică de Mircia Gutău

473
0

• Multimilionarul de la Mall, scos de la naftalină şi făcut democrat-liberal

La început de an, avem ştiri dintre cele mai interesante pentru cititorii noştri. Partidele se regrupează, au loc mişcări de trupe pe eşicherul politic vâlcean, nume grele negociază cu conducerile organizaţiilor judeţene. Una dintre bombele de sezon este cu siguranţă cea care-l priveşte pe fostul subprefect de Vâlcea, Viorel Popescu. După ce a dat lovitura cu construirea mall-ului River Plaza, afacere vândută la cheie unei companii portugheze pentru câteva zeci de milioane de euro, Viorel Popescu are planuri noi.

Considerat a fi unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din judeţul Vâlcea, Popescu are toate şansele să devină unul dintre cei mai bogaţi politicieni locali. Explicaţia este simplă: el se va înscrie în organizaţia municipală Râmnicu Vâlcea a Partidului Democrat, pe filiera Mircia Gutău. Este notorie relaţia excelentă dintre Popescu şi Gutău iar această mişcare surpriză îi va lua prin surprindere doar pe cei nefamiliarizaţi cu meandrele politicii locale.
Viorel Popescu a fost ani de zile membru marcant al PSD Vâlcea, el părăsind acest partid în urmă cu circa un an de zile, după ce a fost acuzat de mai mulţi membri din conducerea filialei că nu a făcut nimic pentru viaţa de partid.
Octavian HERŢA