Acasă Liga V O echipă din Liga a V-a este „de vânzare”: „Cedez gratis pe...

O echipă din Liga a V-a este „de vânzare”: „Cedez gratis pe Dinamo!”

72
0

• sponsorul Raul Cârstoiu vrea să se implice mai mult la FC Govora

În momentul în care Laurenţiu Mustăţea, cel ce a înfiinţat pe Dinamo Rm. Vâlcea, a decis să preia echipa Cozia, gruparea dinamovistă a rămas în grija lui Raul Cârstoiu. Acesta a făcut o echipă frumoasă şi serioasă, cu rezultate bune în Liga a V-a, asta în condiţiile în care cei mai buni jucători plecaseră la Dinamo 2007, în Liga a IV-a. Am văzut astfel că Dinamo Rm. Vâlcea este o echipă ce se respectă, cu echipamente de joc noi, cu treninguri de prezentare şi genţi pentru fiecare sportiv în parte. Mirajul Ligii a IV-a şi posibilitatea de a juca pe terenuri mai bune l-a atras mai mult pe Raul, acesta luând decizia de a se îndrepta cu câţiva dintre cei mai buni jucători spre FC Govora. Alături de el s-a aflat şi antrenorul Marian Leţa.

Vreme de aproape două luni Cârstoiu şi prietenii lui au făcut eforturi mari pentru a susţine ambele echipe. Din această iarnă, însă, Raul Cârstoiu vrea să fie alături doar de FC Govora. „Dacă cineva vrea să se ocupe măcar până în vară de Dinamo Rm. Vâlcea, eu îi las echipa şi jucătorii existenţi gratis! Dinamo stă bine în clasament, iar dacă pot să-i mai ajut cu ceva o voi face!” – a spus Raul Cârstoiu.
Surpriza ar putea să vină din partea unor fotbalişti de liga a IV-a, care în afara terenului sunt poliţişti. Unul dintre ei ne-a spus recent că ar vrea ca Poliţia Vâlcea să aibă propria echipă de fotbal, echipă în care să evolueze angajaţii proprii. „Oricum nouă ni se opreşte o cotizaţie pentru sport din salariu şi am fi de acord să se îndrepte aceşti bani spre echipa de fotbal. Vrem să avem o echipă în care joace toţi acei angajaţi ai poliţiei din Vâlcea, care în prezent sunt legitimaţi pe la diverse echipe din judeţ!” – a spus un fotbalist din Liga a IV-a ce are gradul de agent principal în poliţia vâlceană. Tot el ne-a mai spus că o decizie în acest sens se poate lua numai după ce se va afla cine este noul şef al poliţiştilor din judeţul nostru.
Florin MĂNOIU