Liga IV

Încet, dar sigur

CSM Drăgăşani – AS Şirineasa 2-0 (1-0)

Aşa s-ar putea caracteriza parcursul excelent al echipei din Drăgăşani, revelaţia acestui început de campionat. Fără nici o înfrângere, atât pe teren propriu, cât şi în deplasare, CSM Drăgăşani confirmă, ocupând – pentru unii – un nesperat loc. Pentru cei din anturajul echipei însă, locul ocupat este rodul seriozităţii tuturor, celor ce întregesc o familie. În adevăratul sens al cuvântului. Toţi strânşi în jurul doctorului Alin Pavelescu care prin modul de lucru cu toţi aparţin şi apără culorile clubului demonstrează că fotbalul se mai joacă şi cu sufletul.

Cu profesorul Dan Săraru în tribună, datorită unei suspendări, AS Şirineasa, ca toate echipele care vin la Drăgăşani, a avut o prestaţie care a întrecut aşteptările celor prezenţi în tribunele „Municipalului”. Dezinvolţi, apărându-şi corect şansele, oaspeţii au pus destule probleme apărării drăgăşănene, dar Turică, Mitală sau Traşcă au dovedit încă o dată că formează una dintre cele mai puternice apărări din Liga a IV-a.
Un moment de derută în apărarea oaspeţilor a fost suficient ca Pârvoiu să deschidă scorul în minutul 26. Marinescu trimite nehotărât o minge către propriul portar – Mărăcine, indecis şi el, iar Pârvoiu îşi valorifică cea mai buna arma a sa – viteza – şi înscrie pentru 1-0. Intraţi la cabine cu avantaj pe tabela de marcaj, drăgăşănenii au încercat să tranşeze repede ostilităţile dar Sporea, Marga şi în ultima instanţă Mărăcine au reuşit să stopeze acţiunile gazdelor. Nu au mai făcut însă la fel de bine în minutul 76, când Olteanu ia o acţiune pe cont propriu, pe partea stângă, centrează ideal în faţa porţii de unde acelaşi Pârvoiu (aflat la cel mai bun joc al său din actualul campionat) stabileşte scorul final (2-0).
Au evoluat formaţiile:
CSM Drăgăşani: Târziu – Mitală, Traşcă, Turică, Stăvaru, Olteanu, Dandea, Ziber, Drăguşin, Pârvoiu, Ioniţă. Au mai jucat Pandel, Marinescu, Iana, Mâţoc.
AS Şirineasa: Mărăcine – Marinescu, Marga Codin, Bădălan, Iordache, Sporea, Stoian, Istratie, Rachina, C. Streinu. Au mai jucat: Borcan, Cercel, B. Streinu.
Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button