Liga IV

Au rămas tot cu un punct în campionat

CSM II Rm. Vâlcea – Luncavăţul Popeşti 7-0
• Şerban, nemulţumit de deciziile AJF-ului

Primarul din Popeşti, Costel Şerban, era încrezător în şansele pe care le avea echipa sa în faţa celor de la CSM II. Ca să-şi motiveze jucătorii, pentru a putea ieşi din situaţia dificilă prin care trec, chiar le-a promis o primă de victorie de 25 de milioane de lei vechi, bani pe care avea de gând să li-i dea jucătorilor. Primarul a atras nişte sponsori din Sibiu alături de el care erau dispuşi să-i recompenseze pe popeşteni. Însă motivaţia financiară n-a avut efect. Luncavăţul a pierdut din nou, de această dată cu scorul de 7-0 pe sinteticul din Zăvoi, rămânând pe ultimul loc în clasament.

Însă, înfrângerea, chiar dacă l-a nemulţumit, nu a fost atât de supărătoare pentru primar pe cât l-a deranjat maniera în care AJF-ul a înţeles să-şi desfăşoare activitatea în ultima săptămână. „Ştiam că jucăm sâmbătă, am fost anunţaţi oficial, şi am programat pentru joi seara un amical, cu Dinamo Horezu, pe sinteticul din Zăvoi. Am avut şi noi odată o solicitare de amânare a meciului pe care nu ne-au acceptat-o. Acum s-a putut să se ia în considerare părerea anumitor echipe. Nu ştiu cum de-au schimbat programarea la AJF că noi a trebuit să jucăm vineri în campionat. AJF-ul ne-a anunţat cu o zi înainte, şi nici măcar nu m-au anunţat pe mine, personal sau pe cineva de la echipă. Au sunat la Primărie, iar eu am aflat abia joi, spre seară, că vom juca vineri cu CSM II. N-am renunţat la amical. Le-am spus băieţilor să nu forţeze, că jucăm şi vineri, dar nu m-au ascultat. Normal că au fost obosiţi a doua zi. Apoi, câţiva n-au putut să vină vineri. Nu am jucători plătiţi la echipă, aşa că oamenii s-au dus la serviciu. Ei ştiau că au joc sâmbătă şi nu şi-au putut lua liber. Şi ar mai fi un aspect… Îi rog pe cei de la Comisia de arbitri să fie mai atenţi şi cu noi când fac delegările. Înţeleg că suntem echipa de pe ultimul loc şi nu putem avea arbitrii de «top», dar nici nu vrem să se facă experimente pe seama noastră, să trimită debutanţi la meciurile noastre, cum s-a întâmplat în această etapă. Nu contestăm victoria echipei din Zăvoi, pentru că băieţii au fost mai buni ca noi, însă mă deranjează anumite aspecte. Mi-e greu să cred că se vor îndrepta lucrurile la AJF. De asta am nici nu am mai fost pe acolo de vreo jumătate de an”, ne-a informat primarul de la Popeşti, Costel Şerban.

„Indiferent de ce cred unii, Luncavăţul nu va retrograda”

Situaţia dificilă prin care trece echipa, rezultatele slabe realizate de aceasta, nu-l descurajează pe Şerban: „Indiferent de ce cred unii, Luncavăţul nu va retrograda. Pentru că «nu mor caii când vor câinii». Ne revenim. Am nişte băieţi cuminţi capabili să redreseze echipa. De-ar fi să-mi vând casa şi Luncavăţul tot nu va retrograda. Într-o săptămână vom gazona şi terenul, aşa că din retur probabil că ne vom muta pe terenul nostru şi acolo lucrurile stau altfel. L-am cooptat la echipă şi pe Ion Didiu, însă în această săptămâna am convingerea că voi reuşi să produc şi alte surprize. Din păcate n-am putut să-i conving pe «marii antrenori», dintre cei cu carnete, să preia pe Luncavăţul pentru că oamenii vor şi bani şi o echipă de primul loc. Le e frică să preia o echipă de pe ultimul loc. Dar sunt convins că ne vom descurca până la urmă”, a mai menţionat Şerban.
Mihai VOICU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button