Alte sporturi

Două victorii categorice pentru voleibaliştii de la CNMB

Duminică, în sala „Capela” a Colegiului Naţional „ Mircea cel Bătrân”  a avut loc prima etapă din actualul Campionat Naţional de volei al cadeţilor. Echipa de fete antrenate de soţii Mărgărit a înfruntat gruparea CSS LPS Slatina, iar băieţii lui Dinu Dumitraşcu şi-au confirmat valoarea în faţa mult mai puţini experimentaţilor elevi de la CSS Sibiu. După înfrângerea suferită de juniore în urmă cu o săptămână, cadetele nu au avut probleme în faţa elevelor din Slatina şi au învins cu scorul final de 3-1 ( 25-14, 22-24,  25-17, 25-9). 

„Comparativ cu prestaţia junioarelor, cadetele s-au dovedit a fi mult mai ambiţioase, lucru observat în jocul lor. Întreaga echipă a avut un joc bun, mai ordonat, deşi am introdus cinci jucătoare noi pe care le-am preluat de la echipa de junioare III. Din formula de bază nu a făcut parte o jucătoare experimentată, Andreea Costache, care a suferit săptămâna trecută o fractura metacarpiană şi care, din păcate, va fi indisponibilă trei luni de zile”, a declarat antrenorul Nicolae Mărgărit.
Băieţii lui Dinu Dumitraşcu au avut parte de un adversar modest, pe elevii de la CSS Sibiu, care au fost evident depăşiţi şi tehnic şi fizic de jocul impecabil al vâlcenilor. Rezultatele partidei sunt sugestive, câştigând cu scorul de 3-0 (25-10, 25-12, 25-5). Tehnicianul cadeţilor s-a declarat foarte încântat de prestaţia elevilor săi, care şi-au confirmat valoarea alături de grupa mai mare a juniorilor antrenaţi de Cristian Iancu.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button