Alte sporturi

CNMB face ultimele pregătiri pentru start

Voleibalistele de la CNMB antrenate de soţii Mărgărit au disputat vinerea trecută în sala mică o serie de meciuri de verificare cu fetele de la gruparea din Târgu-Jiu. Aceste meciuri pregătitoare vizează crearea unei echipe care să obţină performanţe în campionatele naţionale ce vor începe pe 23 septembrie la junioare, pentru ca o săptămână mai târziu să vină rândul cadetelor să-şi dovedească aptitudinile.

Fetele sunt la înălţime

Duminică, 23 septembrie, echipa de junioare din cadrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” va întâlni acasă, în primul meci din startul noului sezon, pe redutabilele fete de la CSŞ Tg. Jiu. În aceeaşi grupă se mai află echipele Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” Craiova şi CSŞ Caransebeş. Cadetele vor disputa primul meci pe 30 septembrie, tot acasă, împotriva celor de la LPS CSŞ Slatina I. Din aceeaşi grupă cu echipa noastră mai fac parte grupările CNNT Craiova şi LPS CSU Piteşti.
În sezonul competiţional 2007-2008 vor evolua în echipa de junioare următoarele jucătoare: Paraschiva Parpandel (care va juca ultimul sezon pentru CNMB, fiind născută în 1989), Claudia Sandu, Andreea Becheru, Oana Popa, Mădălina Oane, Cristina Bârzan, Cristina Zaicanu şi Iulia Negoescu. Din echipa de cadete vor face parte Andreea Costache, Luiza Dinu, Mădălina Bălănoiu, Simona Bârzan, Loriana Daşoveanu şi Roxana Simion. Antrenorii echipei vâlcene, soţii Marius şi Nicoleta Mărgărit, şi-au propus ca obiectiv calificarea la turneul final, atât cu junioarele, cât şi cu cadetele.

Şi băieţii încep în forţă

Odată cu fetele vor lua startul în noul sezon şi băieţii de la CNMB. Juniorii lui Cristian Iancu şi cadeţii lui Dinu Dumitraşcu vor evolua împotriva unor adversari redutabili. Astfel, juniorii vor întâlni în primul tur acasă cei de la CSŞ 2 Bucureşti, iar cadeţii vor da piept o săptămână mai târziu cu cei de la CSS Sibiu. Juniorii vor avea meciuri dificile, avându-i în grupă pe elevii de la CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung Muscel, cât şi pe cei de la CSŞ 3 Steaua. Nici la cadeţi nu este mai uşor, care, după ce vor termina partida cu sibienii, îi vor întâlni pe cei de la CNNT Craiova şi pe cei de la CSŞ Dinicu Golescu Câmpulung.
Din lotul de juniori pregătiţi de Cristian Iancu vor face parte şi Lucian Stanciu, Bogdan Agache, Claudiu Popescu şi Bogdan Nuţulescu, elevi ce au promovat vara aceasta de la juniori II. De partea cealaltă, Dinu Dumitraşcu va alinia la joc următorii sportivi: Andrei Vasiloiu (căpitanul echipei), Eduard Popa, Radu Predişor, Marius Curcă, Florin Roşu, Mugurel Colţa, Daniel Dincă, Cristian Roşca, Răzvan Georgescu, Paul Cruceru, Andrei Vilău şi Andrei Georgescu.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button