Liga Nationala

Trei meciuri într-o săptămână

• miercuri, de la ora 17.00, Oltchim-ul joacă la Brăila * sâmbătă, de la ora 16.30, vâlcencele înfruntă CSM Cetate Deva în Sala „Traian”

Oltchim-ul îşi continuă programul infernal din luna septembrie. Miercuri, 12 septembrie, de la ora 17.00, echipa pregătită de Gheorghe Tadici şi Seviştean Popa va disputa la Brăila un alt meci dificil din acest început de sezon. Apărarea Oltchim-ului va trebui să facă faţă celei mai prolifice jucătoare a campionatului, Elena Moise (Dunărea Brăila) – 37 de goluri înscrise în 3 meciuri.

Nu va fi tocmai o problemă atât de mare pentru vâlcence, asta pentru că în ultimul joc cu Hidroconcas Buzău, portarii Dinu şi Pâslaru au avut de asemenea în faţă o altă golgheteră redutabilă din Liga Naţională, pe Cornelia Rîmbu, care şi-a respectat statutul, marcând de 10 ori pentru echipa sa în poarta Oltchim-ului, însă fără a periclita rezultatul final. Întâlnirea de la Brăila va putea fi urmărită de suporterii echipei în direct pe postul de televiziune Sport.ro, miercuri, de la ora 17.00. Ulterior, la finele săptămânii, vâlcencele vor primi pe teren propriu vizita echipei CSM Cetate Deva, partida urmând a se juca sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 16.30. Până la Trofeul Campionilor, care va fi găzduit de Sala „Traian” pe 22-23 septembrie, Oltchim-ul va juca în deplasare şi la Oţelul Galaţi, marţi, 18 septembrie, de la ora 17.00.

Medie de 32 de goluri pe meci

Oltchim Rm. Vâlcea a rămas cea mai prolifică echipă din campionat. În doar trei meciuri jucate, trupa lui Gheorghe Tadici şi Seviştean Popa a depăşit suta de goluri înscrise. Ionela Gâlcă şi compania au marcat în aceste partide nu mai puţin decât 106 goluri (aşadar o medie de 32 de meci – excelentă având în vedere că vâlcencele au evoluat de două ori în deplasare).

Doar două echipe neînfrânte

Primele trei runde ale Ligii Naţionale au evidenţiat, dacă mai era nevoie, că şi-n acest an tot Oltchim Rm. Vâlcea şi Rulmentul Braşov îşi vor disputa titlul de campioană a ţării. Ambele echipe au pornit cu dreptul în actualul sezon, obţinând trei victorii din tot atâtea meciuri, rezultate care anunţă un duel aprig pentru locul 1.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button