Politica

Cîlea refuză eticheta de „copil al străzii” lipită de şeful PNL Vâlcea

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a dat o replică dură liderului organizaţiei judeţene a PNL, deputatul Emilian Frâncu, după ce acesta din urmă l-a comparat cu un copil al străzii care cerşeşte bani la ministere, fără a obţine mare lucru. Frâncu l-a sfătuit pe Cîlea ca pe viitor să apeleze la el pentru a face rost de bani de la guvern. „Tot ce am realizat prin hotărârea 911 este meritul meu. Nu apelez la Frâncu, pentru că am mândrie. Am băgat la finanţare atât primari PNL şi PSD. Nu ştie ce spune. Partidul meu a pus presiune pe guvern pentru aceşti bani. Nu mă învaţă pe mine Frâncu administraţie. Frâncu habar nu are de problemele de administraţie, el bâjbâie pe la ministere. Nu ştie să întocmească situaţii, în probleme de administraţie e zero, zero barat.

Consiliul Judeţean nu seamănă cu Poşta, unde el era un modest salariat. Eu m-am dus la ministere ca un ales local, nu ca un copil al străzii. Banii care se dau la şcoli nu sunt bani ai cetăţenilor care au votat PNL ci şi ai celor care au votat PSD. Eu oricum voi obţine voturi duble faţă de el în 2008”, ne-a declarat Ion Cîlea.
În cadrul unei conferinţe de presă, deputatul liberal Emilian Frâncu a ţinut să precizeze că Ion Cîlea nu are nici un merit în alocarea de către guvern a banilor către şcolile vâlcene. Mai mult decât atât, Frâncu a declarat că pesedistul mai mult a încurcat lucrurile decât le-a rezolvat, ştergând de pe listă localităţi conduse de primari liberali. Frâncu l-a comparat pe Cîlea cu un copil al străzii care umblă brambura pe la ministere pentru a obţine bani, însă nu reuşeşte decât să adune firimituri. „Îl sfătuiesc pe domnul Cîlea ca pe viitor să apeleze la un prieten, adică la mine”, a mai spus parlamentarul PNL.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button