Politica

Bârfe mai MULT sau mai PUŢIN adevărate

• Un fost salariat al companiei lui Becşenescu se foloseşte în continuare de telefonul mobil pus la dispoziţie de acesta, deşi de un an de zile nu mai are nici o treabă cu Antares. Gurile rele vorbesc şi despre relaţiile apropiate dintre acesta şi despre deputatul făcut vedetă mondenă de Can-Can.

• Cruela este din nou în concediu. De data asta, ea este în concediu legal cu soţul său, nu în Grecia cu primarul amuzant despre care am tot scris noi în ultimele ediţii.

• Procurorii şi-au făcut un obicei din a lua masa în fiecare zi la un restaurant situat în vecinătatea Parchetului. Oamenii legii au rezervată propria masă în cârciuma cu pricina…

• Unul dintre candidaţii la Primăria Călimăneşti va fi, se pare, şi doctorul Florinel Constantinescu. Acesta are şanse reale de a câştiga alegerile, mai ales că cetăţenii sunt cam nemulţumiţi de prestaţia actualei administraţii.

• L-a mai văzut cineva la faţă pe fostul primar al Râmnicului, Traian Sabău? Nici noi. După ce s-a înscris în PRM şi a apărut pe la vreo două conferinţe de presă, Sabău s-a retras definitiv, sperăm noi. Surse demne de încredere ne-au spus că Sabău se cam speriase de reluarea scandalului privind jaful de la Goranu şi îşi căutase insistent un culcuş de vreme rea.

• Un cotidian jenant şi-a făcut un obicei din a copia ştiri din ARENA şi a le insera, cu foarte mici modificări, în rubrica de „bârfe”. Le mulţumim colegilor noştri pentru efortul de a tasta copy-paste pe pagina noastră de internet însă îi sfătuim să ne dea un telefon ca să le punem noi la dispoziţie informaţiile de care au nevoie. Nu e cazul să se obosească atâta cu furatul când noi îi putem ajuta fără nicio pretenţie.

• Fiul cel mic al unui fost prefect are toate şansele de a deveni preşedinte al tinerilor social-democraţi vâlceni. Nu ştim exact cum se va produce această înlocuire, însă avem toate motivele să credem că ea va fi de bun augur.

• O păsărică ne-a şoptit că în oraşul condus de cel mai amuzant primar corupt până-n măduva oaselor din judeţ, situţia retrocedărilor este la pământ. Aşteptăm ca autorităţile să ia măsuri.

• Am auzit că Ion Nuică a fost un pic deranjat de trucajul nostru în care l-am costumat în Superman, din ediţia trecută a publicaţiei noastre. Nu avea nici un motiv să se supere, mai ales că nu a fost decât o glumă pe seama plăcerii cu care domnia sa se bucură de un păhărel. Ok, poate nu doar unul, dar contează ideea…

• Un imbecil pe care l-am criticat în mai multe rânduri pentru apetitul său în ceea ce priveşte consumul nejustificat de bani publici, nu încetează din a ne muşca de dos. Îl atenţionăm să se potolească, nu de alta, dar avem suficientă muniţie cât să-i închidem pliscul.

• Surse din PC ne-au declarat cu mâna pe inimă că omul de afaceri Gheorghe Udubae are deja adeziunea semnată şi depusă la acest partid. Trebuie să spunem că nu sunt prea mulţi conservatori care se bucură de această primire în partid. Prietenii şi fetele ştiu de ce…

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button