Politica

Constantin Pârvu candidează ca independent pentru Primăria Râmnicului!

De la o zi la alta, politicienii vâlceni încep să nutrească gânduri dintre cele roz legate de şansele pe care le-ar avea în cazul în care ar candida la Primăria Râmnicului. Recent, printre membrii PSD Vâlcea a început să circule un zvon neliniştitor, şi anume acela că preşedintele filialei judeţene a CNSLR Frăţia, Constantin Pârvu intenţionează să-şi anunţe candidatura ca independent la funcţia de primar al Râmnicului. Acesta este şi consilier judeţean din partea PSD, poziţie din care a reuşit să ia faţa multor membri cu ştate mai vechi în partid. Omul apare frecvent în emisiunile de tip talk-show ale televiziunilor locale, de unde lansează atacuri atât asupra unor şefi de instituţii, cât şi a unora dintre proprii colegi de partid. Din această cauză, în cei trei ani de când este membru PSD, Pârvu a reuşit să-şi atragă antipatia multor colegi din partid, ba chiar şi a unora aflaţi în conducerea organizaţiei.

În cazul în care se va hotărî să candideze pentru Primăria Râmnicului, Constantin Pârvu ar putea beneficia de imensul capital electoral format din cei peste 15.000 de membri de sindicat din judeţ. Cea mai mare parte dintre aceştia au domiciliul în Râmnicu Vâlcea, fapt care nu poate decât să-l bucure pe liderul CNSLR. De fapt, acesta a şi fost motivul pentru care PSD a încheiat protocolul de colaborare cu CNSLR în 2004, acceptând pe listele sale pentru consiliile judeţene şi locale lideri sindicali. La vremea respectivă, Pârvu a fost considerat un mare câştig pentru PSD, ţinând cont de potenţialele voturi pe care acesta le aducea în favoarea partidului.
În condiţiile în care Pârvu chiar va candida, Gigi Matei are motive serioase să se teamă, ţinând cont de faptul că voturile miilor de sindicalişti se vor duce în altă parte. Asta în cazul în care Gigi Matei va rămâne până la final candidatul oficial al PSD pentru Primăria Râmnicului, lucru de care ne cam îndoim.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button