Diverse

Sportul – FC Oltchim, în Cupa României

• întâlnirea ar trebui să se dispute miercuri, 18 iulie

Federaţia Română de Fotbal a stabilit recent ţintarul de desfăşurare a meciurilor din primul tur al Cupei României – faza naţională. Partidele vor avea loc miercuri, 18 iulie, de la ora 17.30, în cursă intrând 140 de formaţii din toată ţară (cele 42 de câştigătoare ale fazelor judeţene şi 98 de echipe din Liga a III-a). Conform programării, deţinătoarea trofeului pe plan local, Sportul Rm. Vâlcea, urmează să întâlnească gruparea de Liga a III-a, FC Oltchim. Meciul ar urma să se joace pe terenul echipei din Liga a IV-a, dar cum despre Sportul nu se ştie nici măcar dacă va continua să existe, desfăşurarea jocului este pusă sub semnul întrebării. De partea cealaltă, chiar dacă vor juca sau nu pe teren, elevii lui Costel Gaiţă nici nu concep să nu se califice în faza următoare a competiţiei.

Regulamentul de desfăşurare a Cupei României prevede ca în caz de egalitate după 90 de minute de joc să se treacă la prelungiri – două reprize a câte 15 minute. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.
Iată în continuare datele de desfăşurare ale celorlalte runde din faza naţională a Cupei României:
– faza a II-a – 1 august 2007 (vor participa cele 70 de învingătoare din faza I şi celelalte 10 echipe din Liga a III-a)
– faza a III-a – 15 august (vor concura 40 de formaţii câştigătoare în faza a II-a)
– faza a IV-a – 29 august (vor lua parte cele 20 de învingătoare din faza a III-a şi cele 36 de echipe din Liga a II-a)
– faza a V-a – 12 septembrie (vor participa învingătoarele din faza a IV-a)
– şaisprezecimile de finală – 26 septembrie (vor participa cele 14 formaţii calificate din faza a V-a şi cele 18 echipe din Liga I)
– optimile de finală – 5 decembrie
– sferturile de finală – 27 februarie 2008
– semifinalele – 16 aprilie
– finala – 17 mai

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button