Diverse

Amariei are nevoie de aprobarea FRH

• Pentru a mai fi convocată la echipa naţională

Câştigătoare a Ligii Campionilor în acest sezon cu echipa daneză Slagelse, Carmen Amariei şi-a exprimat de câteva ori dorinţa de a reveni la lotul naţional. Declaraţiile făcute în presă nu l-au convins însă şi pe selecţionerul Gheorghe Tadici, care-a precizat succint motivele pentru care nu poate apela la Amariei: „Jucătoarea a trimis în urmă cu doi ani de zile o hârtie la federaţie prin care îşi manifesta dorinţa de a se retrage din echipa naţională. Dorinţa i-a fost respectată, Consiliul de Administraţie al FRH a ratificat în unanimitate retragerea ei de la echipa naţională.

Acum sunt două aspecte care trebuie luate în seamă. Primul: antrenorii nu pot să treacă peste hotărârile Consiliului de Administraţie al FRH. Al doilea: pentru ca membrii acestui organism să ia în considerare doleanţa jucătoarei, trebuie să trimită o altă hârtie scrisă pe adresa federaţiei, aşa cum a făcut-o acum doi ani, iar cererea ei să fie supusă discuţiei în cadrul unei şedinţe”.
„Este fals ceea ce s-a vehiculat că aş avea ceva personal cu Amariei. Am mai spus-o de zeci de ori, echipa naţională nu este nici a lui Tadici, nici a lui Muşi, este echipa naţională a României şi cele mai bune jucătoare care sunt disponibile trebuie să vină la lot. Echipa naţională nu este un subiect de negociere pentru nimeni, indiferent cum se numeşte persoana respectivă”, a încheiat Tadici.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button