Liga V

Teroare la Ioneşti?

* AS Bărbăteşti a acuzat jocul dur al gazdelor în meciul direct

Meciul Oltul Ioneşti – AS Bărbăteşti (7-0), desfăşurat în urmă cu două săptămâni în Liga a 5-a, s-a sfârşit cum nu se putea mai rău pentru echipa vizitatoare. Din câte se pare, jocul dur al gazdelor, tolerat cu nonşalanţă de arbitrul de centru Emil Zaharioiu, a făcut o „victimă” importantă în tabăra celor din Bărbăteşti. Un jucător al oaspeţilor a fost călcat pe testicule de un fotbalist de la Oltul Ioneşti şi a ajuns de urgenţă la spital. Deşi ioneştenii au spus că incidentul s-a produs în urma unei faze de joc, la mijloc a fost vorba de o intenţie clară de lovire.

Cel puţin aşa susţin cei din Bărbăteşti, chiar prin vocea primarului comunei, Constantin Banacu. „Nu e vorbă că ne-au bătut, dar au jucat criminal! A fost măcel, ce să mai spun altceva! Avem un jucător în comă la spital. L-au călcat pe testicule, iar arbitrajul a fost sub orice critică, a tolerat tot! Într-un singur cuvânt: teroare!” – a tunat Banacu.
Cum centralul Emil Zaharioiu a trecut cu vederea acea fază şi în general a tolerat toată agresivitatea gazdelor, şi nici observatorul Ion Bivolaru nu a consemnat nimic în raportul său despre incident, din păcate, pe agenda Comisiei de Disciplină, nu a ajuns şi acest caz. Poate că până la urmă va exista totuşi cineva la AJF care să despice firul în patru! (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button