Liga V

Victorie importantă pentru ALX la Cernişoara

* liderul vrea să joace mai devreme meciul cu Juventus Roeşti

Nici liderul din seria a IV-a, ALX Mateeşti, nu a avut o misiune uşoara la Cernişoara, pe terenul Realului. Şogor şi compania aveau pretenţia de a-i încurca pe băieţii lui Diaconescu, însă n-au reuşit să le pună mari probleme. Se pare că ambiţia acestora a fost alimentată şi de faptul că una dintre echipele rămase încă în lupta pentru promovare în această serie, le-ar fi oferit stimulente de natură financiară pentru a învinge ALX-ul. S-a vehiculat că Real Cernişoara ar fi jucat pe o primă de 400 de lei la victorie.

Însă jucătorii din Mateeşti s-au mobilizat, au deschis scorul repede, în primele minute ale jocului, prin Bogdan Calciu şi au reuşit să se menţină în avantaj, scor 0-1, până la final, stricând planurile adversarilor. Gazdele au încheiat meciul în inferioritate numerică după ce le-au fost eliminaţi doi jucători. Unul pentru dublu avertisment, altul pentru că avea ceva de împărţit cu arbitrul. Şi cam asta a fost istoria derby-ului din seria a IV-a.
Altfel spus, ALX Mateeşti şi-a manifestat intenţia de a-şi disputa meciul din etapa viitoare, cel cu Juventus Roeşti, de pe teren propriu, mai devreme cu o zi. Asta pentru că ei joacă toate meciurile de „acasă” în deplasare, la Slătioara, iar acum s-a nimerit ca echipa din comuna care-i găzduieşte, Măgura, să aibă programat meciul în aceeaşi zi cu ALX, adică duminică, 6 mai. Asta ar însemna ca liderul să joace începând cu ora 14.00 şi nu-şi doresc acest lucru. Astfel că vor încerca să obţină aprobarea pentru a juca cu Juventus cu o zi mai devreme, adică sâmbătă, 5 mai.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button