Liga V

Echipa lui Mustăţea nu se dezminte: victorie şi cu Rapid

Similitudini între echipa de suflet a sponsorului Laurenţiu Mustăţea, Dinamo Bucureşti şi cea care-l reprezintă pe plan judeţean, Dinamo Rm. Vâlcea. Întotdeauna cel mai important obiectiv al „câinilor” a fost să învingă eternele rivale, Steaua şi Rapid, iar în acest campionat au obţinut maximum. Dinamoviştii din „Groapă” au marcat de câte patru ori atât în poarta Stelei, cât şi a giuleştenilor, în timp ce „câinii roşii” de la Vâlcea i-au surclasat cu 6-0 atât pe roş-albaştrii cât şi pe rapidişti. Ultimul succes l-au înregistrat pe propriul teren, cel al CSŞ-ului din nordul Râmnicului.

Au intrat mai greu în meci, ca de obicei, n-au reuşit să marcheze în prima repriză, dar s-au dezlănţuit în partea secundă când au înscris de şase ori în poarta Rapidului din Stoeneşti, o formaţie care pusese ceva probleme echipelor de pe primele locuri. Însă cu Dinamo a fost mai greu pentru ei. Totuşi, există o diferenţă între bucureşteni şi vâlceni: jucătorii din Ştefan cel Mare conduc detaşat Liga I, în timp ce vâlcenii au renunţat să mai spere la titlu în Liga a V-a.
„Campionatul ăsta s-a jucat pentru noi, dar la anul tot vom evolua în Liga a IV-a. Am aşteptat prea mult să ajung acolo, m-am mai păcălit o dată, dar eu zic că am învăţat din greşeli. Am cheltuit nişte bani în zadar, acum ar fi trebuit să fim deja rodaţi la nivelul Ligii a IV-a. Dar nu e încă timpul pierdut pentru noi. Eu întrevăd un viitor bun acestei echipe”, ne-a spus Laurenţiu Mustăţea. (Simona SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button