Alte sporturi

S-a încheiat „Cupa Tineretului” la fotbal pe teren redus

Timp de două săptămâni, pe terenul artificial de la baza de agrement din Ostroveni s-a desfăşurat o competiţie de fotbal pe teren redus. La „Cupa Tineretului”, aşa cum a fost denumită, au participat iniţial opt echipe împărţite în două grupe de câte patru. Din Grupa A au făcut parte formaţiile Vel Pitar, Roco Rm. Vâlcea, CET Govora, Bloody Mary, iar Grupa B a fost alcătuită din grupările Milarom Rm. Vâlcea, Elvimex, CS Călimăneşti şi Jandarmeria Rm. Vâlcea.

Marele premiu a revenit echipei Bloody Mary

În urma meciurilor disputate în grupe, după sistemul fiecare cu fiecare, au obţinut dreptul de a accede în semifinalele competiţiei echipele CET Govora şi Bloody Mary (din Grupa A), CS Călimăneşti şi Milarom (din Grupa B). În penultima fază a întrecerii, echipele au fost împerecheate în funcţie de poziţia ocupată în grupă. Astfel, locul 1 din Grupa A (CET Govora) a întâlnit locul 2 din Grupa B (Milarom). La capătul unui meci foarte disputat, presărat cu multe goluri, cei de la Milarom au produs surpriza şi s-au impus cu 10-9. A urmat apoi partida dintre locul 1 din Grupa B (CS Călimăneşti) şi locul 2 din Grupa A (Bloody Mary) şi de aceasta dată, echipa provenită de pe o poziţie inferioară reuşind să-şi adjudece victoria, la un scor categoric: 8-4. Finalele au adus faţă în faţă mai întâi învinsele din semifinale: CET Govora a depăşit CS Călimăneşti cu 4-3. A urmat meciul pentru locul 1, între Bloody Mary şi Milarom, adjudecat de prima echipă cu scorul de 10-7.
La finele competiţiei, echipa câştigătoare a primit marele trofeu, o diplomă şi un rând de echipament sportiv. Preşedintele AJSPT Vâlcea, Constantin Vlaşcu, ne-a informat că acel rând de echipament sportiv va fi donat copiilor de la Şcoala Ajutătoare din Băbeni, acolo unde vor fi organizate sub egida organismului pe care-l conduce o serie de concursuri atractive. Celelalte echipe ajunse în finale au primit de asemenea cupe şi diplome. În plus, au mai fost acordate şi câteva premii Fair-Play pentru Florin Baciu (Roco), Ninel Ivan (CS Călimăneşti), Amedeo Simeanu (Bloody Mary), Marius Brănescu (CET Govora) şi Nicuşor Lupu (Milarom).
Mihai VOICU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button