Alte sporturi

Voleibaliştii lui Ovidiu Oltean, la turneul final de juniori III

Echipa de speranţe a CS Total Electric Oltenia Şcoala Nr. 10 Rm. Vâlcea va participa în perioada 24-29 aprilie la turneul final din cadrul Campionatului Naţional de speranţe (juniori III), echipe formate jucători născuţi în anii 1992 şi 1993. Competiţia va avea loc în Capitală, în Sala Rapid, fiind organizată de clubul CFR Bucureşti. Vor lua startul opt echipe, care-au fost împărţite în două grupe de câte patru.
Din Grupa A, care ne interesează direct, pentru că aici a fost repartizată şi echipa pregătită de profesorul Ovidiu Oltean, fac parte pe lângă tinerii voleibaliştii de la CS TEO, grupările CSŞ Matrix Baia Mare, CSŞ Buzău şi formaţia organizatoare a turneului, CFR Bucureşti. Grupa B este compusă din formaţiile: LAPI Dej, CSŞ Zalău, Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” Craiova şi Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti.

Din precizările primite de la profesorul Ovidiu Oltean, echipa vâlceană este alcătuită din jucători mai mici cu un an decât restul participanţilor (sunt născuţi în 1993), astfel că şi şansele de a cuceri o medalie sunt extrem de mici. „Obiectivul a fost atins, odată cu accederea la turneul final. Ne vom lupta deocamdată pentru locurile 7-8. Abia la anul vom trage la o medalie”, ne-a spus profesorul Ovidiu Oltean, care nu a uitat să aducă mulţumiri şi Grupului de Firme Energy Services Group, furnizoare de energie electrică şi gaze naturale, care s-a lansat săptămâna trecută la Rm. Vâlcea, în cadrul unei festivităţi desfăşurate la Restaurantul Events din zona Nord.
Lotul echipei vâlcene este format din: Vlad Gheorghiţă, Radu Constantinescu, Bogdan Jbancă, Ştefan Mega, Ştefan Agache, Teodor Cojocaru – care formează primul şase, şi rezervele Radu Mirea, Bogdan Popescu, Mihai Bârzescu şi Cosmin Radu. Ovidiu Oltean este consiliat de Laurenţiu Stilea, antrenor-emerit, reputatul profesor de volei, care-a făcut istorie în acest sport. (Nicolae CIUCESCU)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button