Acasă Diverse „Nu ma mai implic”

„Nu ma mai implic”

84
0

 „Nu mă mai implic”

• Refuzat de autorităţile locale din Vâlcea, şeful LPF, Mitică Dragomir nu vrea să mai audă de CSM

După ce a vrut în urmă cu un an să mute în Zăvoi divizionara A FC Naţional, proiect refuzat de autorităţile locale din Vâlcea, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir nu vrea să mai audă de CSM.
„Am vrut anul trecut să fac ceva, dar nu am găsit înţelegere. Au crezut probabil că vreau să mă pricopsesc. Am mai păţit-o cu Vâlcea. Am fost refuzat, iar acum stau ca un melc, în carapacea mea. La Vâlcea, şefii echipei vor să promoveze fie cu banii altora, fie fără bani! Trebuie băgaţi bani serioşi la CSM şi aduşi jucător i de valoare. Acum sunt jucători buni, însă doar pentru nivelul Ligii a  II-a” spune Dumitru Dragomir.
Şeful de la LPF s-a bucurat pentru eliberarea primarului Râmnicului, Mircia Gutău.  „Mi-a părut rău de primar, dar m-am bucurat pentru el când a ieşit.  Pe Gutău l-a scos din închisoare chiar avocatul meu, Sârbu, căruia i-am pus şi eu o vorbă bună. I-am spus lui Sârbu că primarul de la Vâlcea e un băiat bun, nu merita sărăcuţul aşa ceva! Pentru fotbalul de la Vâlcea a făcut multe. Ştiu că a modernizat acum baza sportivă din Zăvoi, pe care eu am construit-o în tinereţe”.  
Mitică Dragomir îl apreciază mult pe tehnicianul CSM-ului. „Costel Pană este un antrenor foarte bun, dar nu poate face singur minuni dacă nu se bagă bani la echipă. Îi trebuie şi lui jucători valoroşi la echipă”

Conducătorul fotbalului românesc apreciază handbalul feminin vâlcean. „La handbal se face treabă pentru că acolo este implicat directorul de la SC Oltchim, Roibu. El trebuie cooptat şi la fotbal, Oltchimul e o forţă în judeţ. La fotbal trebuie realizată o simbioză între forţele economice şi politice ale judeţului. E mare păcat ca SC Oltchim să nu fie atras şi la fotbal” susţine Dragomir.

Adi Georgescu