Alte sporturi

„Revansa” încinge Vâlcea

 Sora – Zmărăndescu

„Revanşa” încinge Vâlcea

* Sâmbătă,11 noiembrie, în deschiderea galei Local Kombat, vor avea loc şi patru meciuri de box profesionist

Anunţată de promotorul Eduard Irimia în urmă cu aproximativ două săptămâni, cea de-a patra gală Local Kombat care va fi organizată la Vâlcea sâmbătă, 11 noiembrie, este pe cale să aibă un succes mai mare decât precedentele. Combinaţia cu boxul profesionist se vrea a fi o atracţie în plus pentru iubitorii sporturilor de contact, iar revanşa dintre Sora şi Zmărăndescu este de aşteptat să capteze atenţia întregii ţări.  „Va fi mai întâi o gală de box profesionist cu cei mai buni pugilişti ai României”, a spus Irimia şi iată că s-a ţinut de promisiune. Promotorul galelor Local Kombat, împreună cu preşedintele FR Box, Rudel Obreja, a alcătuit un program cât mai variat de meciuri, care mai de care mai spectaculoase, cu adversari de primă mână. Astfel, vâlcenii au parte acum de un program extrem de interesant în ceea ce priveşte boxul. Se vor duela câţiva dintre cei mai talentaţi pugilişti ai ţării, precum Sorin Tănasie, Viorel Simion, Vasile Dragomir, dar şi o fată, Corina Cârlescu. Aşa cum Eduard Irimia a precizat nu demult, Vasile Dragomir l-a înlocuit în ultima clipă pe Cristian Hodorogea, care nu poate veni să boxeze la Vâlcea din pricina unei entorse la mână. Toţi aceştia vor avea şansa de a se bate în ring cu pugilişti de renume de peste hotare.

Luptele K1 stau sub semnul marelui meci dintre Ciprian Sora şi Cătălin Zmărăndescu, aşa că nu se putea un nume mai fericit pentru a defini întregul eveniment decât „Revanşa”. Acum şapte luni, pe 15 aprilie, în primul duel dintre cei doi, bodyguardul lui Gigi Becali a încasat o bătaie fără drept de apel. Acum însă, Zmărăndescu spune că e pregătit mai bine şi poate să învingă.

În premieră, Eduard Irimia a pregătit fanilor vâlceni şi un eveniment mai puţin obişnuit. Ionuţ Atodiresei, Pittbul-ul, este pus în faţa unei încercări teribile, pe care se pare că însuşi luptătorul ar fi cerut-o. Să se bată cu doi adversari diferiţi în aceeaşi seară. Asta numai dacă va reuşi să-l bată pe primul, pentru că în caz contrar oponenţii săi vor ajunge să încrucişeze pumnii în al doilea meci.

„Noaptea Campionilor” va fi în direct pe TV Sport de la ora 20.00, în timp ce „Revanşa” va fi transmisă tot live de Pro TV, de la ora 23.00.

Program „Noaptea Campionilor” – Ora 20.00

Sorin Tănăsie – Michal Jurek (Polonia)

Viorel Simion – Piotr Niesporek (Polonia)

Vasile Dragomir – Kevin Mattausch (Germania)

Corina Cârlescu – Marta Chojnoska (Polonia)

Program „Revanşa” – Ora 23.00

Ionuţ Atodiresei – Modibo Diara (Franţa)

Nicu Dascălu – Mohammed Codab (Franţa)

Atodiresei / Diara – Abdul Amed Delioglu (Belgia)

Ciprian Sora – Cătălin Zmărăndescu

Mihăiţă Golescu – Cătălin Moroşanu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button