Liga V

STIRI – Liga a V-a

ŞTIRI – Liga a V-a

 

 

Viitorul Olanu a intrat în lupta pentru promovare

 

Derbyul seriei a II-a dun ultimul eşalon competiţional s-a disputat la Surupate, acolo unde gazdele, Steaua Mânăstireni, au primit vizita ocupantei locului 4, Viitorul Olanu. Oaspeţii, cu o mai mare poftă de joc, au surprins încă din prima repriză când au reuşit să înscrie de patru ori! În partea a doua meciul a fost mult mai echilibrat, iar gazdele, trezite la realitate, au redus din diferenţă. Din informaţiile oferite de către corespondentul nostru de la Olanu, pentru Viitorul au marcat Remus Călinoiu (2), Andrei Călinoiu, Bogdan Căpăţână şi Cristi Ştefan. Totodată am mai fost informaţi de către unul dintre suporteri că arbitrul Ghinea a fost agresat de către unii jucători ai gazdelor. În cazul în care aceste ultime informaţiile sunt corecte înseamnă că vom reveni şi cu ceea ce se va judeca la Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea.

 

Răsturnare spectaculoasă de scor la Orleşti

După succesul din prima etapă obţinut de Voinţa Orleşti era greu de anticipat că echipa din comuna primarului Costel Cârstina va ajunge în subsolul clasamentului. Ei bine, iată că au făcut-o, însă partea bună a lucrurilor este aceea că în lotul orleştenilor se află mulţi tineri din localitate. Cu aceştia, dacă se va lucra în timp şi va fi răbdare, se pot obţine rezultate frumoase. Ei nu au însă suficientă pregătire fizică, iar acest lucru s-a văzut în meciul cu Victoria Frânceşti. Cei care au deschis scorul au fost jucătorii de la Voinţa, ei majorându-şi diferenţa la 2-0. N-a fost suficient pentru că trupa lui Nicu Strâmbeanu a întors rezultatul şi s-a impus finalmente cu 4-2.

Goleştenii au întors meciul de la 1-3 la 10-5!

Meci cu cincisprezece goluri la Goleşti, acolo unde gazdele s-au crezut dinainte câştigătoare în disputa cu Viitorul Călimăneşti. Pe fondul ratărilor lui Mădălin Târş, oaspeţii au scăpat de două ori pe contraatac şi au surprins pe toată lumea: era minutul 10 şi scorul arăta 0-2! Unirea Tricolorul a redus din penalty pentru un presupus henţ îndelung contestat de oaspeţi, care au vrut chiar să se retragă de pe teren, însă la puţin timp tot călimăneştenii înscriu pentru 1-3. La pauză a fost egal, 3-3, iar în repriza a doua s-a jucat practic la o singură poartă. Goleştenii, decimaţi de accidentări şi suspendări din etapele trecute, au fost fără rezerve pe bancă, aşa că la accidentarea liberoului au fost nevoiţi să continue meciul cu un om mai puţin. Chiar şi aşa au mai înscris de şapte ori, iar pe contraatac Viitorul a punctat de numai două ori. Vergu şi Zamfir au fost eroii partidei cu câte trei goluri marcate, însă şi Adi Nicolăescu, autorul unui gol şi care a mai scos o lovitură de la 11 metri, mai merită remarcat. Pentru Unirea Tricolorul urmează două săptămâni de pauză, iar miercuri după-amiază, pe terenul II din Zăvoi, vor întâlni într-un meci amical pe Electra Rm. Vâlcea.

 

Doi sponsori vor să ajute Zorile Scundu

Evoluţia surprinzător de bună a echipei Zorile Scundu a atras atenţia a doi oameni de afaceri vâlceni care sunt dornici să cheltuiască ceva bani în fotbalul judeţean. Ei au remarcat faptul că, deşi nu dispune de vedete în lot, echipa Zorile Scundu se menţine pe prima poziţie a clasamentului într-o serie destul de puternică. „Am auzit de Costel Ţăpârlan că este cel care conduce echipa acolo şi că impune respect şi disciplină, dar mai ştim că în spatele echipei se află un primar, Dumitru Blejan, care şia- respectat întotdeauna promisiunile. Dacă putem ajunge la o înţelegere, ne-am putea oferi sprijinul acestei echipe cuminţi să câştige campionatul!” – ne-a spus unul dintre sponsori, acesta urmând a merge la finele acestei săptămâni la Scundu pentru a vedea echipa la lucru şi pentru a purta primele discuţii, concrete, cu oficialii echipei Zorile.

Steaua suspectă de substituiri, Lotru fără un junior

 

Meciul de la Nicolae Bălcescu, dintre gruparea Steaua şi Lotru Voineasa, s-a încheiat cu categoricul succes al gazdelor: 8-2. Oaspeţii au fost nevoiţi să evolueze aproximativ o oră în inferioritate numerică întrucât li s-a accidentat unul din cei doi juniori aflaţi pe teren, acesta neavând un alt junior pe banca de rezerve pentru a-l înlocui. La final însă, în ciuda eşecului, cei din Voineasa au formulat o contestaţie de substituire şi, potrivit celor declarate de un oficial al echipei Lotru, jucătorii contestaţi nu s-au prezentat pentru a-şi trece datele în raport. Prin urmare, dacă este aşa, Comisia de Disciplină nu va avea altceva de făcut decât să omologheze partida la „masa verde”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button