Liga IV

Din semiesec în esec!

Alma Lex Drăgăşani – Flacăra Horezu 0-1 (0-0)

Din semieşec în eşec!

Disputat cu două ore mai târziu decât ora oficială datorită depunerii jurământului la Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi, jocul a însemnat pentru Alma Lex pierderea a trei puncte importante în clasament. Nici punctele câştigate ăn deplasare, nici terenul II (terenul I fiind protejat datorită ploilor căzute în ultimele zile) nu au fost suficiente ca Alma Lex să reuşească în faţa propriilor suporteri victoria aşteptată de la începutul acestei ediţii de campionat. Obosiţi, fără vlagă, jandarmii au deziluzionat din nou în faţa unei formaţii care, deşi şi-a dorit mai mult victoria, nu mai este cea din ediţia trecută care se lupta pentru câştigarea campionatului.

Dacă prima repriză a fost una modestă, cea de-a doua a fost plină de evenimente şi plină de suspans. În minutul 66 Pătularu (Flacăra Horezu) profită de indecizia apărării militare şi a portarului Tănasie înscriind cu capul unicul gol al partidei. De parcă ar fi fost prea mulţi pe teren şi şi-ar fi făcut datoria, Daniel Demetrescu, arbitrul partidei, în minutul 78 aeriseşte jocul eliminând de-o parte şi de alta câte un jucător (pe Tănasie – Alma Lex şi Neagoe – Flacăra Horezu) pentru lovire reciprocă, mai târziu fiind poftit în afara incintei de joc şi delegatul gazdelor – Marian Matei – pentru proteste. Pe fondul nervozităţii dar şi al rezultatului în acel moment, în minutele de prelungiri jandarmii au posibilitatea de a obţine un nou egal, dar portarul Chiriţoiu nu este de acord şi parează lovitura de la 11 metri executată de N. Buniţă, obţinută tot de el la un fault asupra sa. Şi astfel Alma Lex, una din echipele reprezentative ale fotbalului din judeţul Vâlcea devine umbra celei ce-a fost în ediţiile trecute!

Au evoluat formaţiile:
Alma Lex: Tănasie – Drăgan, Popescu Fl., Nichifor, T. Buniţă, N. Buniţă, Ciortan, Busu, Ciopor, Popescu Alin, Jalbă. Au mai evoluat: Baciu, Chiriacovschi.
Flacăra Horezu: Chiriţoiu – Grigore, Pătularu, Băcanu, Neagoe, Grecu, Nistor, Buga,  Milosteanu, Dinu, Dina. A mai jucat L. Chiriţă.

A arbitrat la centru D. Demetrescu, ajutat la cele două linii de V. Niculicioiu şi S. Mihăilă (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: Emil Rîmniceanu.

Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button