Liga V

STIRI – Liga a V-a

ŞTIRI – Liga a V-a

 

Vilarossa s-au jucat cu …Victoria

 

După victoria de la Şuşani (6-3 cu echipa din localitate) Vilarossa Laloşu a continuat seria de succese şi pe teren propriu, cu gruparea din Ştefăneşti, formaţie ce nu a reuşit să strângă decât un punct după primele etape, astfel că staţionează pe ultimul loc în serie. În această rundă, la Laloşu, aveau o misiune dificilă, mai ales că gazdele nu par dispuse să cedeze în lupta cu CSM Drăgăşani. În plus, deşi au avut câştig de cauză la începutul jocului când au obţinut dreptul de a-şi alege terenul (unul cam în pantă), oaspeţii n-au fost inspiraţi şi au ales să atace în prima repriză, când forţele erau mai proaspete, unde era mai uşor, înspre vale. Astfel, gazdele au fost mulţumite după prima repriză pe care au terminat-o la egalitate, 1-1 (marcatori: Ciucă, respectiv Gioadă), pentru că în partea secundă jocul curgea de la sine înspre poarta celor din Ştefăneşti. După pauză Vilarossa a făcut ce a vrut cu oaspeţii. Lucian Bujor s-a remarcat de la gazde înscriind 3 goluri plus o forţare de autogol a oaspeţilor. Smarandache şi Gaiţă au stabilit scorul final, de 7-1 pentru gazde.

 

La Lungesti unora le este teamă de concurenţă

 

Un cititor care s-a recomandat a fi „om de afaceri la Lungeşti” ne-a informat cu câteva săptămâni în urmă că vrea să mai înfiinţeze o echipă de fotbal în comuna din sudul judeţului cu scopul de a asigura şanse cât mai multor tineri de a evolua în campionatul judeţean. Recent acelaşi personaj, acre a dorit să nu-şi dezvăluie identitatea, ne-a spus că reacţia consătenilor lui a fost neaşteptată, ostilă, şi prin urmare nu va mai investi în fotbal al acest nivel. Referitor la acest subiect, se pare că problemele sunt destul de mari deoarece nici măcar jucătorul Florin Dinucu, cel care ne mai comunica uneori rezultatul şi marcatorii, n-a dorit să spună nimic în plus pe acest subiect. „Nu ştiu cine e cel care vrea să-şi facă echipă şi chiar dacă l-aş cunoaşte nu mă interesează. Deja au ieşit prea multe discuţii şi nu vreau ca eu, pentru că vă anunţ rezultatul meciurilor echipei Ceramica, să fiu acuzat de careva, pe nedrept, că ofer şi alte amănunte. Pe mine, acum, nu mă interesează decât echipa la care joc şi vreau să avem rezultate cât mai bune!” – ne-a spus Dinucu.

 

Mitică Drăgănescu vrea reducerea suspendării

 

Cu toate că a mai avut unele probleme cu oficialii trimişi la meciurile echipei sale, Forestierul Romani, binecunoscutul om de fotbal horezean Dumitru Drăgănescu continuă să „lupte” împotriva acestora, uneori şi cu atitudini neregulamentare. Din acest motiv Mitică a primit o suspendare de trei etape şi deja a contestat decizia Comisiei de Disciplină, aşteptând acum ca cei de la Apel să-l ierte de „păcate”.

Steaua se mai teme doar de Topologul

După ce a ratat anul trecut promovarea în Divizia D, echipa Steaua Mânăstireni speră ca anul acesta să poată obţine cu lejeritate primul loc. Startul competiţional a fost unul foarte bun, victoriile din partidele cu Zorile Scundu şi Viitorul Frânceşti făcându-i pe jucătorii de la Surupate să vadă în rândul colegelor de serie doar un singur adversar periculos: Topologul Galicea. „În afara noastră, Topologul este singura echipă care n-a fost învinsă până acum. Asta spune multe şi ştim că au ca obiectiv promovarea!” – ne-a declarat recent Marius Chirca, fotbalist de bază al echipei Steaua Mânăstireni.

Arbitraj sub presiune şi violenţe la Oteşani

Din informaţii neoficiale am aflat că la Oteşani s-a disputat o partidă de fotbal „cu scântei”. În opinia gazdelor, oaspeţii ar fi fost ajutaţi de arbitri să câştige. La un moment dat scorul era 0-3 şi meciul părea decis. Gazdele au redus din diferenţă, dar oaspeţii au marcat, din câte ni s-a spus, din nou. La scorul de 1-4, în minutul 73, s-a declanşat nebunia. Din cele aflate, la acel scor centralul Vasile Niculicioiu a dispus întreruperea meciului ca urmare a escaladării violenţelor verbale şi fizice, însă n-a fost lăsat să iasă de pe teren până nu s-a terminat partida. Scorul nu s-a mai modificat, pe teren ar fi fost 2-4, în raport s-a întrerupt la 1-4… dar decizia finală se va lua la Comisia de Disciplină.

Real crede că poate reveni pe primul loc

Chiar dacă au pierdut surprinzător partida de pe teren propriu cu Lera Comerţul Stroeşti, jucătorii echipei Real Cernişoara nu sunt afectaţi prea tare. „Suntem capabili să recuperăm punctele pierdute şi în ciuda rezultatului de duminică am demonstrat că suntem mai buni. Am dominat, ne-am creat cele mai multe ocazii de gol, dar am ratat cu seninătate. Adversarii abia s-au apropiat de câteva ori de poarta noastră, însă au avut o mare eficienţă, reuşind să înscrie unicul gol al partidei!” – ne-a declarat „Sone”, unul dintre jucătorii de bază ai echipei Real Cernişoara.

Promisiunile primarului n-au fost respectate

 

La Pietrari a apărut vara aceasta o nouă echipă, iar succesul din prima rundă, cu concitadina Arena, îi făcea pe unii să spere la implicarea noii grupări în lupta pentru promovare, mai ales că în lot se află mai mulţi jucători experimentaţi. Totodată, când au plecat la drum, pietrărenii de la noua echipă au avut din partea primarului Nicolae Moraru promisiunea că acesta le va asigura asistenţa medicală precum şi oamenii de ordine de la baza sportivă. Surpriza neplăcută s-a înregistrat duminică, atunci când conducerea echipei FC Pietrari a constatat lipsa asistenţei medicale, astfel că meciul nu s-a putut disputa. „Plătim noi taxele ca proştii la AJF pentru această echipă, iar pe plan local nu sunt în stare să ne asigure ceea ce au promis!” – a spus supărat unul dintre jucători.

Arena are în plan şi alte rezultate surpriză

După ce a înregistrat în primele patru etape numai eşecuri, marcând un singur gol şi primind 30, echipa ARENA Pietrari pare decisă să scape de ruşinea ultimului loc. Înainte de meciul disputat la Călimăneşti, patronul-jucător al acestei echipe, Gigi Boldu, ne spunea că a întărit lotul, a recunoscut că suferă la capitolul „portari”, dar a promis că se va întoarce neînvins din staţiunea de pe Valea Oltului. Prin victoria categorică înregistrată la Călimăneşti, echipa Arena Pietrari a scăpat de ultimul loc al clasamentului şi are în plan şi alte rezultate surprinzătoare. „În primul rând îmi doresc să obţinem o victorie şi pe teren propriu!” – ne-a mai spus Gigi Boldu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button