Liga V

Dragasenenii merita denumirea de… prima!

Prima Prundeni – CSM Drăgăşani 0-7 (0-1)

Drăgăşenenii merită denumirea de… prima!

O înfrângere care l-a făcut pe primarul Horia Horăscu şi l-a convins că multe echipe din acest eşalon ar trebui din sezonul viitor să facă pasul la Asociaţia „Sportul pentru toţi”, unde obiectivul echipelor ar fi mişcarea în aer liber, fără promovare sau retrogradare, fără cheltuielile necesare desfăşurării unei astfel de competiţii. La start cu unsprezecele de bază, Prima Prundeni a încercat să opună cât de cât rezistenţă liderului, reuşind parţial aceasta în prima repriză. Dezlăţuindu-se în cea de-a doua, pe fondul căderii fizice a gazdelor, CSM-ul şi-a făcut jocul obişnuit şi a reuşit în final o victorie categorică. Privită cu invidie, uneori cu răutate pentru modul cum se exprimă, pentru comportamentul sportiv, pentru modul cum este condusă de pe bancă, CSM Drăgăşani este conştientă că principalul adversar al său este mentalitatea competitoarelor, al conducătorilor acestora, respectâdu-şi în acelaşi timp adversarul. O primă repriză în care golul a căzut destul de greu (Pîrvoiu – minutul 42) datorită ratărilor, dar şi jocului bun practicat de gazde. În repriza a doua oaspeţii au mai înscris de şase ori prin Pîrvoiu (minutul 46) şi Sticlaru (minutele 60, 64, 66, 70 şi 86) ultimul gol de generic: şut cu stângul de la 20 metri direct în vinclul porţii lui Fildiroiu. O victorie ce arată clar că prima echipă din Seria I nu este… Prima prundeni, ci CSM Drăgăşani, pentru care promovarea rămâne, aşa cum susţin tot mai mulţi, doar o chestiune de timp.

Au evoluat formaţiile:

 

Prima Prundeni: Fildiroiu – Carcadia, Popa, Glăvan, Constantin, Ionescu, Apopi, Horăscu, Pătru, Ciobanu, Coşerea. Au mai jucat: Lăutărescu, Stancu.

 

CSM Drăgăşani: Vlada – Mitală, Trască, Ciocea, Stăvaru, Ziber, Dandea, Olteanu, Stanciu, Pîrvoiu, Sticlaru. Au mai jucat: Tîrziu, Iana, Marinescu.

A arbitrat la centru: St. Irimia, ajutat la cele două linii de A. Vlaşcu şi B. Mrejeu (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: Constantin Lazăr (Rm. Vâlcea).

Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button