Liga II

„Randamentul unora dintre jucatori este oscilant!”

Costel Pană a ajuns la o concluzie:

„Randamentul unora dintre jucători este oscilant!”

Antrenorul CSM-ului, Costel Pană, şi-a găsit cu greu cuvintele la conferinţa de presă ce a urmat partidei cu FC Caracal. „Nu cred că din punct de vedere calitativ jocul nostru de astăzi a fost cel mai slab. Numai că greşelile pe care le-am comis în apărare ne-au costat enorm. Am greşit mai mult ca adversarul şi asta s-a văzut la final. Am abuzat de mingi lungi direct de la fundaşi pentru atacanţi, dar asta s-a datorat şi faptului că mijlocaşii noştri nu reuşesc să vină la primire, să intre în posesia mingii. Nu merge construcţia, e foarte lentă, previzibilă şi pentru asta apărătorii sunt obligaţi să joace direct pe vârfuri.

După şase etape, am încasat într-adevăr exagerat de multe goluri. Încă n-am găsit până acum o formulă de bază. Asta şi pentru că randamentul unora dintre jucători este deosebit de oscilant, şi de aici problemele care au apărut. Am ştiut că e foarte greu, de când am venit mi-am dat seama că nu va fi uşor la Vâlcea. Ştiu că lumea nu prea are răbdare, dar eu sper ca-n cel mai scurt timp să ne revenim, cu toate că va fi foarte dificil. Soarta partidei ar fi fost alta dacă la 1-1 am fi reuşit noi să înscriem, dar aşa e fotbalul! Poate că am riscat prea mult în atac, drept dovadă şi faza golului al doilea, când am fost surprinşi avansaţi. Sunt îngrijorat de situaţie, dar totuşi eu mai am speranţe pentru viitor. Nu-i uşor să facem o echipă bună, în doar două luni de zile. Cu toţii ne dorim asta, dar deocamdată am dat greş”, a declarat Pană.
Fostul secund al lui Gigi Mulţescu la Sportul Studenţesc s-a referit apoi şi la faptul că CSM-ul duce o lipsă acută de atacanţi de valoare, dar şi la faptul că tinerii nu s-au integrat încă în echipă: „Dacă reuşeam să transferăm încă un atacant de valoare, poate că alta era situaţia. Dar nu l-am găsit, nu că nu am vrut noi să mai transferăm pe cineva. Nu putem să acuzăm pe nimeni că nu mai avem încă un atacant de valoare. Am căutat dar nu am găsit nici unul în perioada aceea de transferări. Eu zic că Budean, cât de cât, poate fi considerat un transfer bun pentru CSM. Cred că poate şi mai mult. Altfel, am încredere şi în Moţ. Îl văd că se zbate la antrenamente şi asta mă face să cred că poate să crească din punct de vedere valoric. Cu FC Caracal, m-au dezamăgit deopotrivă şi tinerii, dar şi cei care mai au cât de cât  experienţă. Niţă este junior şi l-am schimbat nu în ideea că Vlăduţi jucase rău, dar avea un cartonaş galben şi mi-a fost frică de încă o eliminare”.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button