Editorial Politic

Politica îsi schimba sexul, dar naravul ba

Politica îşi schimbă sexul, dar năravul ba

Următorul articol este scris cu ură şi dispreţ de o sticlă la rece de Cotnari şi o jumătate de Borsec. Dacă vreunul dintre voi se simte cu musca pe căciulă, lovit în orgoliu, imagine, sanchi, sau la nota de plată, n-ar fi rău să ştie că poate da oricând în judecată cele două fabrici. Până atunci, însă, să mă descarc puţin pe politruci, incompetenţi şi zăbăuci.

Pediştii noştri sunt în mare parte nişte hoţi, bandiţi, corupţi, baroni conduşi de câţiva proşti. Jurcan e depăşit de Parlament, de texte, sublinieri, citit şi nu pricepe o iotă din Regulament. Romeo Rădulescu nu e soluţia ideală ori corectă pentru funcţia de viceprimar, cum de altfel nici relaţia dintre Primărie şi firma la care este acţionar. Roxana lui Iovan, Doamne fereşte!, n-are nici ea faţă de viceprimar, v-am spus, repet, îi trebuie pregătire şi moral. La Acvarim încă se mai dă cu jula’, la APAVIL şi RAJDP situaţia e totuna. Liberalii se pot lăuda şi ei cu mulţi penali în afaceri grele cu bani de la stat.

Şi pesediştii au rămas în general aceiaşi comunişti plini de kăkat. În lupta pentru primărie sunt reprezentaţi de un măscărici specializat în suptul ţâţei pe care adesea o numim tot stat. Conservatorii nici ei nu s-au săturat. După ce la USG au muls profitul, căpuşele lor vor şi Oltchimul. De aceea, eu propun să-i tragă-n ţeapă PRM-ul, dilimandrosul, C.V. Tudor, Pătru, cine vrea, oricine. Dacă nu, să le dea Cel Sfânt pantofi pentru ultimul drum şi o factură grasă la mormânt. Ori Toader să le facă un discount, o talpă-n fund şi un ciorap. Şi cu becşănăriile la puşcărie! Să mai turnăm? Fârtat de la Partidul Verde vrea şi el o pungă cu măsline, merţan, vilă şi-un restaurant.

De Neacşu – PSU – Sindie n-am mai auzit nimic, nu mai scot nici o scăfârlie. Ilie pesemne s-a dat la fund, aşteaptă alegerile şi probabil şansa de a ajunge iarăşi deputat. Eu zic că poate să-şi pună pofta-n cui, că vântul duce voturile PNG-ului. Cu PIN şi Veronel câţi dintre voi ar vota? O sută maxim? Aha, nici chiar familia sa. La PNŢCD e foame mare. Şi nu pentru că Vasiloiu n-ar avea parale. Un 5 la sută şi-au propus, dar trebuie să-şi întoarcă faţa dinspre apus. Doar gânduri mari şi pe la PAS, dar Dumitriu nu ştie să iasă din impas. PR-ul se crede şi el acum moţat. Eu, unul, sincer, m-am cam săturat.    

Eduard D.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button