Liga Nationala

Fetele de la Oltchim se regrupeaza saptamâna viitoare

Fetele de la Oltchim se regrupează săptămâna viitoare

 

Odată încheiată treaba la echipa naţională, antrenorul Gheorghe Tadici se va concentra începând de săptămâna viitoare pentru a face din Oltchim o super-trupă. Cel mai probabil pe 14 iunie, lotul echipei de handbal vâlcene se va reuni şi va începe pregătirile în vederea viitorului sezon al Ligii Naţionale. Deocamdată nu se ştie în ce componenţă, deoarece selecţionerul echipei naţionale a promis că va decide precis cine rămâne şi cine pleacă abia după ce va trece „dubla” cu Serbia-Muntenegru. În mod cert însă, din lotul Oltchim-ului vor face parte toate cele 11 handbaliste care s-au luptat pentru calificarea la Europene din Suedia. Este vorba de Luminiţa Dinu, Tereza Pâslaru, Steluţa Luca, Valentina Ardean, Narcisa Lecuşanu, Ionela Gâlcă, Ramona Maier, Roxana Gatzel, Valeria Beşe, Adina Meiroşu şi Oana Manea. Alături de ele, va mai rămâne la Vâlcea, mai mult ca sigur, Andreea Tâlvâc. Pentru restul jucătoarelor planează incertitudinea.

„După 6 iunie, mă voi consulta şi voi hotărî ci ne va rămâne la Vâlcea şi cine va pleca”, a spus Tadici la conferinţa de presă prilejuită de semnarea contractului său cu Oltchim.

Altfel, Gheorghe Tadici trebuie să aleagă în cel mai scurt timp şi persoana cu care va colabora la Oltchim. Deocamdată, din câte se pare, fostul tehnician principal al vâlcencelor, Cornel Bădulescu, nu este tentat să continue activitatea aici, fiind tentat de o ofertă venită de la o altă echipă de Liga Naţională.

 

Oltchim îşi ia portar de Liga Campionilor

 

Una dintre cele mai constante handbaliste din „dubla” cu Serbia-Muntenegru, portarul Luminiţa Huţupan-Dinu, este aşteptată să parafeze zilele acestea contractul cu clubul Oltchim Rm. Vâlcea. Revenirea acasă a celei care a apărat în sezonul precedent buturile echipei Krim Ljubljana este foarte posibilă, deşi mai există o ofertă şi din partea campioanei României, Rulmentul Braşov. Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, are însă încredere că Luminiţa Huţupan-Dinu va opta totuşi pentru gruparea vâlceană. Obişnuită de regulă cu participările în Liga Campionilor, portarul echipei naţionale a ţării noastre va trebui să joace un an de zile, alături de Oltchim, doar în Cupa Cupelor.

 

Roxana Gatzel are nuntă pe 11 iunie

 

Viitoarea componentă a echipei Oltchim Rm. Vâlcea, Roxana Gatzel, va uita la finele acestei săptămâni dezamăgirea pricinuită de necalificarea echipei naţionale la turneul final al Campionatului European. Handbalista de 26 de ani, transferată de clubul vâlcean de la Zalău odată cu antrenorul Gheorghe Tadici, îşi celebrează nunta duminică, 11 iunie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button