Liga Nationala

Două meciuri într-o săptămână pentru Oltchim

LIGA NAŢIONALĂ / Oltchim joacă miercuri, 22 aprilie, la Buzău, iar ulterior, sâmbătă, 25 aprilie, întâlneşte „U” Jolidon Cluj-Napoca, în Sala Traian

Eliminată din Liga Campionilor, Oltchim Rm. Vâlcea se reîntoarce în întrecerea internă, unde are de apărat titlurile naţionale cucerite în ultimele două sezoane. Rulmentul Braşov încă mai aşteaptă paşii greşiţi pe care elevele lui Radu Voina ar putea să-i facă, o eventuală sincopă a Oltchim-ului putând relansa campionatul. În această săptămână, handbalistele pregătite de Radu Voina şi Aurelian Roşca vor disputa două partide. Mai întâi, miercuri, 25 aprilie, campioanele României se vor afla la Buzău, acolo unde vor întâlni (începând cu ora 11.00) echipa locală HCM Hidroconcas, într-o restanţă din cadrul etapei a 21-a a Ligii Naţionale.

Ulterior, sâmbătă, 25 aprilie (tot de la ora 11.00), vâlcencele vor primi, în Sala Traian, vizita echipei „U” Jolidon Cluj-Napoca, o grupare căreia i-a dispărut forţa de altădată, dovada cea mai bună în acest sens fiind şi faptul că se zbate din greu să evite retrogradarea în liga secundă.  

Gabriella Szucs, pe tuşă din cauza unei accidentări

La doar 23 de ani, unguroaica Gabriella Szucs a bifat cu Oltchim Rm. Vâlcea cea mai importantă performanţă din cariera ei de până acum: prezenţa într-o semifinală a Ligii Campionilor. Interul stânga nu va mai putea evolua în meciurile pe care echipa vâlceană le va disputa în perioada următoare. Handbalista maghiară s-a accidentat la un antrenament desfăşurat săptămâna trecută, motiv pentru care nu a făcut deplasarea cu echipa nici în Danemarca, pentru meciul retur cu Viborg. Szucs a suferit o entorsă la glezna dreaptă, după ce a căzut pe piciorul unei coechipiere, şi va sta în afara terenului aproximativ 15 zile. Unguroaica a mers la finele săptămânii trecute la Bucureşti pentru un control amănunţit, medicii asigurând-o însă că nu au fost afectate şi ligamentele.   (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button