Alte sporturi

Cupa „Tinere Speranţe”, un real succes

Recent, Şcoala Generală „Anton Pann” a găzduit Cupa „Tinere Speranţe” la karate. Competiţia a adunat la start opt cluburi din ţară, însumând peste 240 de sportivi şi a avut rol de promovare a karate-ului în rândul copiilor sub 10 ani. Tinerii karate-ka şi-au demonstrat abilităţile prin noile probe de viteză şi de îndemânare introduse în circuitul utilitar aplicativ. În clasamentul final, locul I le-a revenit celor de la Saishin Karate-Do Rm. Vâlcea, pe poziţia a doua sa clasat Bushi LPS Craiova, iar CSŞ-CS „Ioniţă Sport Center” Rm. Vâlcea a ocupat locul 3. Competiţia a fost realizată cu sprijinul Primăriei Râmnicului, Direcţiei pentru Sport a Judeţului şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, iar de buna sa desfăşurare s-au ocupat CS „Ioniţă Sport Center” în colaborare cu CSŞ Rm. Vâlcea.

„Obiectivul principal al acestei cupe a fost acela de a îi coopta pe tinerii sportivi de la o vârstă cât mai fragedă şi datorită numărului foarte mare de copii prezenţi pot spune că am reuşit acest lucru”, a declarat Mihai Ioniţă.

Elevii lui Ioniţă, în cantonament la Poiana Braşov

Săptămâna aceasta, sportivii pregătiţi de antrenorul Mihai Ioniţă se vor deplasa la Poiana Braşov, acolo unde vor efectua un stagiu de pregătire. Pe perioada cantonamentului de trei zile, alături de vâlceni va fi şi un cunoscut antrenor din Franţa. Este vorba despre Claude Petinela, care a fost invitat pentru a le împărtăşi tinerilor karate-ka din cunoştinţele sale. „Datorită sistemului de pregătire foarte bine pus la punct, echipa Franţei este una dintre cele mai bune din lume. Spre deosebire de italieni, care îngrădesc tehnicile, francezii nu le limitează”, a afirmat Mihai Ioniţă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button