Liga III

Slab, domne…slab!!!

 Vineri, FC Oltchim a susţinut un nou meci din cadrul Ligii a III-a şi nu a reuşit să demonstreze nici de această dată că are valoarea eşalonului în care activează. Mai mult decât atât, „chimiştii” au arătat un fotbal care a adormit puţinii spectatori veniţi să vadă partida cu Jiul Rovinari.
„Nici în Liga a IV-a nu ar ocupa loc pe podium”, a exclamat revoltat unul dintre suporterii din tribună, care privea cum jucătorii vâlceni nu sunt în stare să creeze o fază concretă de joc. După cum era aşteptat, rezultatul final, (0-0), i-a mulţumit pe jucătorii din Rovinari, antrenaţi Constantin Andriucă.

Au jucat:
FC Oltchim: Vlădoi(p), Dănuleţ, Stoica, Bărbuţ, Cumpănaşu, Creangă (Pană – Nuţu), Marinescu, Vasile (Răcăreanu), Olaru, Smedescu (Popescu), Preda
Jiul Rovinari: Căprărescu(p), Rădoi, Cârciumaru, Pricorici, Traşcă, Ecobici, Stoian, Costescu, Apostol, Şoşoi, Roman.

„Nu e de vină antrenorul”

După primul meci pe banca tehnică la FC Oltchim, Marian Deaconescu a ţinut să precizeze că rezultatele precare înregistrate în acest retur în Liga a III-a nu ţin în niciun caz de atribuţiile antrenorului. „După partida cu Jiul Rovinari, mi-am dat seama că nu antrenorul poarta culpa pentru poziţia pe care echipa o ocupă în clasament. Până la urmă, trebuie să aducem în discuţie şi un adevăr care a fost ocolit de atâta vreme, însă care este extrem de vizibil: acela că o parte dintre jucători sunt depăşiţi de acest nivel”, ne-a spus Gicu Deaconescu.

Creangă, pe linie moartă

Printre jucătorii care nu vor mai avea pentru câteva etape bune statutul de titular se numără şi Ovidiu Creangă. „Creangă are o problemă foarte mare, care se numeşte supra-ponderalitate. Până nu va ajunge să dobândească o condiţie fizică ideală, va sta pe tuşă. În schimb, despre Cumpănaşu şi Olaru am numai cuvinte de laudă. Sper ca în două-trei săptămâni să pun echipa la punct. Psihic, jucătorii sunt la pământ, după rezultatele din ultima perioadă. Fizic, nu am ce să le fac, pentru că nu mă pot apuca acum să îi pun la alergat. Din păcate, pentru unii dintre jucători, aceştia se află la final de carieră. Trebuie să dăm şi şansa jucătorilor mai tineri precum: Ceapă, Tomescu, Tănăsie şi Ciochină”, a mai adăugat Deaconescu.

„Voi alcătui o echipă inedită cu Gaz Metan”

„Vineri, ne aşteaptă un meci cât se poate de greu. Vom juca în deplasare la Craiova, cu echipa de pe primul loc în seria noastră. Partida îmi va oferi oportunitatea de a testa nivelul unor jucători pe care doresc să-i titularizez din etapele viitoare. De aceea, pot spune că va fi şi un experiment. Unul cu happy-end”, ne-a declarat Marian Deaconescu.

Traşcă, lăudat de tehnicianul Jiului

Daniel Traşcă, jucătorul transferat  în această iarnă de la CSM Drăgăşani, este, în momentul de faţă, unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti pe care antrenorul Constatin Andriucă îi are cooptaţi în lotul Jiului Rovinari. „Fotbalistul transferat de la CSM Drăgăşani foarte bun. Munceşte enorm pentru a fi în formă maximă. Prin transferarea lui, echipa a dobândit un plus la capitolul inteligenţă de joc. Mă gândesc ca şi pe viitor să mai transfer câţiva jucători de pe meleaguri vâlceane”, ne-a declarat antrenorul de la Jiul Rovinari, Constantin Andriucă. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button