Liga II

Atenţie la echipele mici

Teoretic, dacă ar fi să ne uităm după liniile de clasament al celor două formaţii care se vor întâlni la Câmpia Turzii la sfârşitul acestei săptămâni, favoriţi clar ar fi vâlcenii, însă s-au mai văzut minuni. Şi cei mai păţiţi de rezultate surprinzătoare sunt tot „municipalii” pregătiţi de Artimon, vezi cazurile meciurilor cu ACU Arad sau FCM Târgovişte când vâlcenii au fost înfrânţi. Însă, haideţi să nu mai fim pesimişti şi să sperăm că CSM Rm. Vâlcea se va întoarce cu toate cele trei puncte din disputa cu Mechel Câmpia Turzii, formaţie aflată pe ultimul loc al clasamentului. Suntem siguri că, în ciuda numelui şi a poziţie din clasament pe care o ocupă adversarul din runda a 22-a, Alin Artimon împreună cu băieţii vor pregăti bine această surprize pentru a nu avea surprize.

Principalele adversare ale „municipalilor” vor avea de disputat partide extrem de dificile, cu adversari aflaţi în luptă directă şi de orice pas greşit făcut de contracandidaţi ar fi mană cerească pentru trupa lui Artimon, asta în cazul în care vor învinge în disputa cu Mechel. Pentru meciul cu Mechel, tehnicianul formaţiei din Zăvoi nu va putea conta pe serviciile lui Kutlacek, fundaşul fiind nevoit să ispăşească o etapă de suspendare cu cele două galbene primite în meciul cu Mureşul Deva. Din fericire, vor fi valizi pentru acest meci, Mihuţ, Stromajer, dar şi Gârlă, toţi trei revin după probleme medicale sau după suspendări, aşa cum este cazul lui „Gârlici”.
Formaţia probabilă a vâlcenilor din meciul cu Mechel este următoarea: Perianu – Mihuţ, Vişa, Dinu, Goge – Pasăre, Gârlă, Sg. Popescu, Dobre – Câju şi Stromajer.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button