Opinii

„Regretabil gestul domnului Bucuroiu…”

Gestul total lipsit de fair-play al preşedintelui Gheorghe Bucuroiu (care a agresat un redactor al publicaţiei ARENA) a fost taxat imediat de oamenii de fotbal din Vâlcea. Edificator în acest sens este şi opinia colaboratului nostru Dănuţ Omeag, care a fost prezent în tribună la meciul disputat la baza sportivă Hidroelectra între CSM II Rm. Vâlcea şi AS Şirineasa.

Vă redăm în continuare conţinutul scrisorii primite la redacţie:
„Regretabil gestul domnului Bucuroiu care, într-un moment de nervozitate, a agresat un redactor al ziarului ARENA. Am fost printre cei care l-au lăudat deseori pentru activitatea desfăşurată în fruntea AS Hidroelectra. Ziarul ARENA niciodată nu a îngrădit punctul de vedere al fiecăruia cu privire la persoana dumnealui, de aceea, nu înţeleg de unde vine acest gest care îl pune într-o lumină proastă.

Întotdeauna vor exista contre şi păreri diferite în paginile unor ziare. Acest incident ar trebui să rămână singular în fotbalul vâlcean, deoarece presa, în asemenea cazuri, va fi neiertătoare. La meciul respectiv, CSM II RM Vâlcea – AS Şirineasa, arbitrul Comănescu a primit înjurături în continuu de la un părinte de fotbalist (Oare cum credeţi că s-a simţit prietena sau soţia dumnealui în tribună?), dar la sfârşitul meciului cel mai inteligent a cedat (Comănescu), iar acea confruntare directă şi propusă de acel părinte nu a mai avut loc.
Domnul Bucuroiu va rămâne unul dintre prietenii mei, dar în situaţia de faţă eu l-aş ruga să aibă o discuţie civilizată cu redactorul ziarului ARENA, să-şi ceară scuze şi să înţeleagă că poziţia lui de lider de sindicat, om cunoscut în lumea fotbalului, tatăl unui copil minunat prezent la loturile naţionale, îl obligă la un comportament fără cusur.
Un motiv în plus (de seriozitate) ar fi şi acela că, la ora actuală, pe acea bază sportivă îşi desfăşoară activitatea CSM II Rm. Vâlcea şi că echipa gazdă trebuie să asigure ordinea şi disciplina. În situaţia de faţă, lucrurile au degenerat, pentru că la sfârşitul meciului orice redactor al unei publicaţii, fie că ne place sau nu, trebuie să aibă acces la informaţii, să intre în incinta bazei sportive, având bineînţeles o legitimaţie de acces la orice competiţie sportivă.
Ziariştii de la ARENA au aceste legitimaţii şi trebuie lăsaţi să-şi facă treaba, fie că se află la Vâlcea, Zătreni, Băbeni sau mai ştiu eu unde!”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button