Liga IV

Jucătorii lui Nicu Strâmbeanu s-au ţinut tare timp de o repriză

În partida disputată sâmbătă la Frânceşti, Leo şi compania au avut un start mai greoi, nereuşind să obţină decât un rezultat de egalitate până la pauză, prin singurul gol al lor, ce a aparţinut lui Albinaru. Doar torpila executată de jucătorul de la Victoria Frânceşti, Diaconu, de la 50 de metri, prin care scorul a devenit 1-1, a făcut ca în tabăra gazdelor să apară speranţa că ar putea obţine măcar un punct din această confruntare. În partea secundă, jocul oaspeţilor a fost unul şters, majoritatea jucătorilor din Frânceşti picând fizic. Comănescu şi Apostu au marcat din acţiune în repriza a doua şi au stabilit scorul la 3-1. „Trebuie să recunosc că cei din Frânceşti au jucat cu ambiţie şi, pentru o perioadă de timp, chiar sperau într-o victorie, mai ales când scorul arăta 1-1.

Golul pe care l-a încasat de la 50 de metri a aparţinut exclusiv portarului care era mult ieşit în afara careului. Totuşi, nouă ne-au lipsit câţiva jucători de bază printre care îi amintesc pe Pufu, Sitaru şi Chircuş. Victoria Frânceşti a avut noroc cu jucătorii din Râmnic: Tarara, Diaconu şi Zăvoi şi Chirca, singurii care au jucat bine”, ne-a declarat Cristi Manu.
Victoria Frânceşti nu a înregistrat nici un rezultat pozitiv după desfăşurarea primelor trei etape, iar în cazul în care nu va mai aduce din iarna câţiva jucători cu experienţă şi ceva mai energici, s-ar putea întoarce din nou în ultimul eşalon competiţional. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button