Politica

Bârfe (ne)bune de luat în seamă

• Gutău a început curăţenia de nuntă
Apropiata nuntă a fiicei sale Cristina l-a făcut pe primarul Mircia Gutău să intre în febra pregătirilor. Pentru că au rămas mai puţin de două săptămâni până la evenimentul care va avea loc la Sala Sporturilor, socrul mare s-a gândit că nu ar fi rău dacă ar cosmetiza faţada vilei sale aflate în spatele clădirii CEC. Zis şi făcut: meseriaşii au montat deja schelele şi au început lucrările, pentru ca până pe 23 august „căsuţa” să fie ca nouă.

• Refuză să fie preşedinte de partid
Un tânăr liberal a fost sunat zilele trecute de conducerea centrală a PC pentru a i se propune preluarea şefiei organizaţiei vâlcene a acestei formaţiuni politice. Junele, fost membru al PC, şi-a informat foştii şefi că este membru PNL de aproape jumătate de an şi nu intenţionează să facă un pas înapoi. Se pare că până la urmă, preşedinţia PC Vâlcea va fi preluată de fostul prefect, Mircea Perpelea.

• Zariescu nu mai are loc în fruntea CSL
Bogdan Zariescu pleacă din fruntea CSL (Clubul Studenţilor Liberali). De acest lucru vor avea grijă câţiva neprieteni ai tânărului liberal. Neplăcerea pare să i se tragă după mai multe „rateuri” lingvistice, în urma cărora junele a rămas fără cuvinte în faţa jurnaliştilor care i-au adresat întrebări în cadrul conferinţelor de presă.

• Viorel Dumitrache – aut?
Liberalul Viorel Dumitrache riscă să fie suspendat din partid pentru o perioadă de şase luni, după ce în cadrul unei şedinţe a BPT, l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Emilian Frâncu, The Suprem Lider.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button