Liga III

S-a reunit FC Oltchim

• sunt aşteptaţi doi jucători noi din afara judeţului • săptămâna viitoare, vâlcenii pleacă în cantonament

Aşa cum anunţa chiar preşedintele clubului, Mihai Diculoiu, antrenorii Robert Olaru şi Marius Vlădoi au sunat reunirea lotului „chimist” încă dinainte de a intra în luna lui Cuptor. Astfel, de luni, 30 iunie, fotbaliştii de la FC Oltchim şi-au reluat pregătirile la baza proprie. Dat fiind faptul că se află într-o perioadă de acomodare cu efortul, timp de câteva zile gruparea de Liga a III-a are programat doar câte un antrenament pe zi, urmând ca de săptămâna viitoare să fie intensificată pregătirea. La prima întâlnire de după vacanţă n-au fost surprize.

În mare parte jucătorii au fost conştiincioşi şi s-au prezentat la „apel”, singurii care-au absentat fiind Cumpănaşu, Nicorici şi Iordache. Primii doi jucători au primit învoire de la antrenor, iar cel de-al treilea, Iordache, încă nu ştie dacă va mai activa pentru FC Oltchim şi în noul sezon. El a fost împrumutat de la CSM la echipa de Liga a III-a vâlceană, iar acum aşteaptă să vadă dacă va fi păstrat de noua conducere tehnică în lotul echipei de Liga a II-a. În caz contrar, Iordache s-ar putea reîntoarce la Oltchim. Ca noutăţi, la reunirea „chimiştilor”, ar fi doar un junior venit de la Hidroelectra. În rest, aceeaşi jucători care au dus greul şi în sezonul trecut. În total, 18 jucători care au efectuat primul antrenament după aproape o lună de pauză. Acestora li s-ar putea totuşi alătura alţi câţiva. Este aşteptat la FC Oltchim un jucător care-a mai evoluat la Vâlcea, dar care în sezonul trecut a jucat pentru o echipă de Liga a III-a dintr-un alt judeţ, asta deşi el este legitimat la un club de pe prima scenă fotbalistică. Numele acestuia a fost păstrat secret de antrenor, deocamdată, urmând a vi-l face cunoscut atunci când totul nu se va mai rezuma doar la cadrul de discuţii. De asemenea, pe lângă acest jucător, Olaru mai are promisiuni din partea unui vârf de atac de la Craiova. Dacă aceste transferuri se vor concretiza, antrenorul Oltchim-ului ne-a spus că ar mai avea nevoie de încă doi sau trei jucători care să poată ajuta echipa, nu pentru a mări efectivul pe banca de rezerve.
În altă ordine de idei, Olaru şi Vlădoi îşi doresc ca săptămâna viitoare să plece şi într-un cantonament. Locaţia nu a fost stabilită încă, însă jucătorii s-au arătat mulţumiţi de condiţiile pe care le-au avut la ultimul cantonament de la Călimăneşti, astfel că este posibil să fie cazaţi tot la hotelul Orizont din staţiunea vâlceană. Olaru intenţionează să ia în pregătire 24 de jucători, printre care se vor regăsi, cu siguranţă, şi juniori din cadrul clubului, mai ales că aceştia n-au dezamăgit până acum, o parte demonstrând că Liga a III-a nu este chiar „o căciulă prea mare” pentru ei. (Simona SIMA) 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button