Diverse

Fata lui Daniel Diaconu, în concurs la „Dansez pentru tine”

* Alexandra îl va avea ca partener pe Randi şi vrea să câştige pentru a-şi ajuta tatăl vitreg cu o operaţie cu celule susha la bazin
Postul de televiziune PRO TV va demara de vineri, 16 martie, o nouă ediţie, cea de-a treia, a emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”. Între participanţii prezentaţi în promo-urile difuzate în ultimele săptămâni se află şi Alexandra Tomescu, fata vitregă a fostului arbitru purtător al ecusonului FIFA, Daniel Diaconu.

De pe site-ul PROTV Internaţional am aflat că tânăra are 17 ani, locuieşte în oraşul Vânju Mare din judeţul Mehedinţi, este elevă în clasa a 11-a şi-i calcă pe urme tatălui său vitreg fiind chiar arbitră de fotbal (are deocamdată categoria a II-a). Visul Alexandrei este acela de a-şi ajuta tatăl vitreg cu o operaţie cu celule susha la bazin (operaţie pentru refacerea nervului sciatic şi tratament pentru hemofilie).

Au trecut trei ani şi jumătate de la accident
Povestea lui Daniel Diaconu este expusă apoi succint pe acelaşi site. În urma unui grav accident de circulaţie petrecut pe 19 noiembrie 2003, la ieşirea din Bucureşti (când se deplasa la un meci), Diaconu a suferit o fractură la bazin care i-a afectat nervul sciatic. A rămas paralizat şi a fost nevoie de cinci operaţii pentru reconstrucţia bazinului. I s-a pus mai întâi o proteză totală la şold, dar prima încercare de fixare a protezei a eşuat, pentru că medicii au observat că Daniel Diaconu suferă de o formă de hemofilie (tratamentul pentru hemofilie este extrem de scump: 1.000 euro/fiola de Novoseven). Organismul a acceptat însă cu bine cea de-a doua proteză, în caz contrar, medicii ar fi fost nevoiţi să-i amputeze piciorul. Fostul purtător al ecusonului FIFA are nevoie constantă de gimnastică şi tratament, aşa că în ultimii trei ani toată familia a locuit într-o camera de hotel la Călimăneşti-Căciulata, iar pentru asta au fost nevoiţi să-şi vândă casa pentru a suporta toate cheltuielile.
Din pricina contractului de confidenţialitate semnat cu reprezentaţii PRO TV, Daniel Diaconu şi familia sa nu a dorit să facă pentru presa vâlceană nici un comentariu legat de acest concurs. Vom reveni cu mai multe amănunte şi cu opiniile aferente în ediţiile următoare ale publicaţiei noastre, pe măsură ce emisiunea „Dansez pentru tine” se va derula.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button