Diverse

„Pele” n-a lăsat Viena pentru Vâlcea!

Brazilianca* brazilianca Alexandra Do Nascimento a refuzat să se transfere la Oltchim

Oltchim n-a reuşit să transfere niciuna dintre cele două handbaliste de la Hypo Viena pe care le-a ofertat după demisia managerului Gunnar Prokop. Săptămâna trecută, oficialii clubului vâlcean au anunţat că nici brazilianca Alexandra Do Nascimento şi nici norvegianca Kristine Lunde-Borgersen nu vor ajunge în România.
„Pele” – aşa cum este supranumită Alexandra Do Nascimento, în primul rând pentru asemănarea de nume cu celebrul fotbalist brazilian, iar apoi pentru eficacitatea sporită – a refuzat să se transfere la Oltchim. După tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, sud-americanca a mai avut încă o rundă de negocieri cu conducătorii echipei din capitala Austriei, iar la final a declinat oferta venită din România.
„Austriecii ne-au transmis iniţial că sunt de acord cu transferul, brazilianca dorind de altfel să vină la Oltchim. După tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, observând că au şanse de calificare mai departe, oficialii de la Hypo Viena ne-au anunţat că transferul nu mai poate fi posibil, Alexandra Do Nascimento fiind legată prin contract de echipa austriacă şi în următorii doi ani”, a precizat preşedintele clubului Oltchim, Ioan Gavrilescu.

Kristine Lunde-Borgersen, spre Larvik!

Pe de altă parte, nici interul Kristine Lunde-Borgersen nu va îmbrăca tricoul echipei vâlcene în sezonul viitor. Norvegianca a refuzat din nou oferta oficialilor de la Oltchim, aşa cum s-a întâmplat de altfel şi după finala Ligii Campionilor disputată în luna mai. Din câte se pare, fosta handbalistă de la Viborg HK va întări lotul echipei Larvik HK, viitoarea adversară a Oltchim-ului în prima fază a grupelor Ligii Campionilor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button