Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

O turcoaică vrea să cucerească Vâlcea!

* Yeliz Ozel, singura achiziţie pe care Oltchim a realizat-o în această pauză competiţională, a sosit vineri, 16 iulie, în România, intrând imediat în programul de pregătire al echipei antrenate de ungurul peter Kovacs

Singura achiziţie pe care Oltchim a realizat-o în această pauză competiţională, turcoaica Yeliz Ozel, a sosit vineri, 16 iulie, în România, intrând imediat în programul de pregătire al finalistei Ligii Campionilor din sezonul trecut. Cunoscuta conducătoare de joc în vârstă de 30 de ani a acceptat să semneze pentru campioana României la îndemnul noului antrenor al echipei vâlcene, ungurul Peter Kovacs, care o consideră a fi una dintre primele trei jucătoare ale lumii ca valoare.
Yeliz Ozel a mai evoluat o singură dată într-un alt campionat decât cel al Turciei, şi anume în Macedonia. Între 2004 şi 2006, turcoaica a îmbrăcat tricoul echipei Kometal Skopje, care i-a oferit un contract fabulos la acea vreme (aproximativ 150.000 de euro pe an), împreună cu care a ajuns, în 2005, în finala Ligii Campionilor.

Peter Kovacs: „Yeliz Ozel te fascinează prin tot ceea ce face pe teren”

„Yeliz Ozel este o jucătoare extraordinară. Va aduce în mod sigur un plus în echipă. E genul de handbalistă care te fascinează prin tot ceea ce face pe teren”, a spus tehnicianul maghiar despre jucătoarea pe care a avut-o elevă în naţionala Turciei şi alături de care va lucra şi la Vâlcea.
Vineri seara, favorita antrenorului Peter Kovacs a făcut cunoştinţă cu celelalte jucătoare de la Oltchim. „Am auzit că la Oltchim este o atmosferă foarte bună, că fetele sunt foarte prietenoase. Ştiu că echipa are ca obiectiv calificarea în finala Ligii Campionilor, care e în opinia mea un vis realizabil deoarece la Vâlcea sunt multe jucătoare de valoare. Ştiu cum e să joci în finală şi să pierzi! Am venit la Oltchim să cucerim împreună trofeul suprem pe plan european”, a declarat Yeliz Ozel pentru site-ul oficial al clubului vâlcean.
Handbalistei din Turcia i s-a închiriat de către Oltchim un apartament de lux, cu trei camere, pe care chiar antrenorul Peter Kovacs l-a ales, în lipsa ei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button