Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

15 tineri din Vâlcea s-au înscris online în PSD

PSD a organizat o acţiune inedită, pe 2 mai, de Ziua Tineretului. Liderii social-democraţi, în frunte cu preşedintele Victor Ponta, le-au oferit card-uri de militant tinerilor membri, înscrişi on-line în partid.

Potrivit vicepreşedintelui PSD Ion Cîlea, acestea nu vor înlocui carnetul de partid, dar vor aduce şi beneficii materiale. Posesorii lor vor avea reduceri la film, la teatru sau la cumpărături.
Majoritatea celor care s-au înscris sunt studenţi, ingineri şi economişti. În total, peste 3.000. Peste două treimi au studii superioare, iar bărbaţii sunt de două ori mai numeroşi decât femeile.

Card-uri cu reduceri

La evenimentul organizat în curtea sediului central al PSD, social-democraţii nu a ratat ocazia de a ironiza câţiva dintre miniştrii Cabinetului Boc. Ponta a adăugat că, pe aceste card-uri, nu scrie la ce restaurante pot merge posesorii lor şi a cerut de la aceştia demnitate. „Cine vrea să-şi găsească un loc de muncă la Paris sau în Uruguay, sunt convins că mergea la domnul Videanu şi se rezolva, cine vrea să meargă cu aeroplanul sau cu elicopterul, ca să evite gropile, merge la Berceanu, cine vroia să nu facă armata, dar să ajungă general, mergea la domnul Oprea, cine vroia poşete Christian Dior – nu vă mai spun unde trebuie să mergeţi, da?”, a spus Ponta. După câteva momente, liderul PSD a adăugat: „Pe aceste card-uri nu scrie la ce restaurant sau cinematograf puteţi merge, scrie doar că aveţi o viaţă prosperă, într-o Românie corectă, sprijin pentru cei care au nevoie, străzi, spitale, şcoli moderne, respect pentru cei în vârstă”.
După acţiunea din Kisellef, de la sediul central al partidului, social-democraţii au plecat în marş spre Piaţa Constituţiei. „Plutonul” a fost format din peste 1.500 de persoane şi s-a oprit la Palatul Parlamentului. „Acolo o veţi găsi pe Miss Parlament”, le-a spus Ponta noilor membri ai partidului. Traseul a fost marcat de opriri dese, astfel încât liderul PSD să dea curs tuturor solicitărilor de a se fotografia cu militanţi ai partidului. Una din aceste opriri a fost în faţa Ministerului Economiei. Pesediştii nu au scandat niciun fel de lozincă antiguvernamentală, însă Ponta a ţinut să le dea explicaţii celor neavizaţi. „Ăsta e locul unde se fură cel mai mult în România. Dacă vreţi să furaţi, aici trebuie să veniţi. Păziţi-vă buzunarele, că pe aici se fură, că e domnul Videanu”, le-a spus Ponta învăţăceilor în ale politicii.

Detalii pe www.psd.ro

După eveniment, Ion Cîlea, care a participat la acţiunile de 2 Mai din Bucureşti împreună cu peste 50 de tineri social-democraţi din Vâlcea, ne-a precizat că distribuţia deja celebrelor card-uri de la PSD este doar un prim pas, iar discount-urile urmează să fie anunţate pe site-ul partidului. De asemenea, liderul social-democrat ne-a precizat că, în ultimele săptămâni, 15 tineri din Vâlcea s-au înscris on-line în PSD. „De câteva săptămâni există şi această posibilitate. Pe site-ul partidului există un link creat special pentru asta. S-a mers şi pe varianta asta de înscriere pentru că este, zic eu, la modă, iar demersurile clasice pot fi considerate uneori prea formaliste. Toţi cei care s-au înscris on-line au recomandarea preşedintelui Victor Ponta”, a mai spus Ion Cîlea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button