Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

După alegerile locale parţiale de la Râmnicu Vâlcea,

Democrat-liberalii au depus o plângere penală împotriva PSD

Prefectul de Vâlcea consideră că alegerile parţiale de la Râmnicu Vâlcea au fost un accident. Nu pentru că ar fi câştigat candidatul partidului din care a făcut parte şi acesta, PDL, ci pentru că s-au cheltuit mulţi bani pentru organizarea lor.

Alegerile parţiale pentru funcţia de primar al Râmnicului a golit bugetul local de 470.000 de lei, deşi neoficial se vehiculează că suma ar fi mult mai mare. „Suma nu trebuia cheltuită, dar democraţia costă. Nu era nevoie să organizăm alegeri. Niciodată nu voi organiza alegeri parţiale de bună voie, doar dacă voi fi obligat de împrejurări. Alegerile parţiale sunt un accident”, consideră Petre Ungureanu. Totuşi, prefectul de Vâlcea s-a declarat mulţumit de modul în care s-a desfăşurat acest tur de scrutin, având în vedere că, pentru prima oară, după mulţi ani, nu au avut loc incidente majore în cele două tururi de scrutin. Ungureanu spune că aceste alegeri s-au desfăşurat ca în alte state europene. „Sunt primele alegeri unde nu a fost contestaţii şi nici incidente. A fost o campanie de bun simţ şi fairplay”, a spus prefectul de Vâlcea. La ora actuală, există însă o plângere penală depusă de PDL împotriva PSD pentru injurii. Contestaţia trebuie soluţionată acum de către poliţie. „Sesizarea este scrisă şi a fost formulată din cauza faptului că PSD ar fi adus injurii la adresa PDL printr-un difuzor. Nu este treaba noastră, mai departe se ocupă poliţia”, a mai afirmat Ungureanu, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată la sediul instituţiei.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button