Liga III

„Chimiştii” vor să-i învingă pe „constructori” cu fostele lor „arme”

* trei jucători care au evoluat în tur la Ghecon Lăpuşata vor îmbrăca din retur tricoul echipei FC Oltchim: Despoiu, Bârlogeanu şi Păun

Dacă până acum Ghecon Lăpuşata a fost echipa care s-a întărit de la FC Oltchim (vezi cazul Dan Bărbuţ), iată că acum a venit rândul formaţiei din Râmnic să-şi completeze lotul cu fotbalişti din curtea „constructorilor”. În această iarnă, trupa lui Ion Lazăr este pe cale să transfere de la rivala sa nu unul, ci trei transferuri!!!
Astfel, în afara lui Despoiu, care se antrenează alături de FC Oltchim (echipă la care s-a format ca jucător), încă de la începutul pregătirilor de iarnă, din retur ar mai putea juca la Rm. Vâlcea alţi doi fotbalişti de la Ghecon Lăpuşata: Bârlogeanu şi Păun. Ambii au evoluat deja în amicalele de săptămâna trecută, iar până în momentul în care vor parafa contractele cu FC Oltchim nu mai e decât o chestiune de zile.
Lotul echipei vâlcene s-ar putea completa în retur şi cu Vasile Datcu (care e aşteptat la antrenamente după scurta perioadă de „rătăcire”), fiind posibil ca şi Andrei Dănuleţ să revină la FC Oltchim. Recent, s-a vehiculat că atacantul dă probe de joc pentru Gimnastic Tarragona, însă pentru echipa secundă a clubului spaniol, care activează în Segunda B Division, al treilea eşalon al fotbalului iberic.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button