Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

„Cred că a venit şi rândul nostru să începem să culegem trofee”

* antrenorul Narcis Enăchescu îşi doreşte ca echipa sa să se evidenţieze în acest sezon

Damila Măciuca se anunţă drept principala favorită la câştigarea noi ediţii de Liga a IV-a. Vicecampioana sezonului trecut doreşte ca în acest campionat să reuşească să culeagă roadele muncii din ultimele luni, să urmeze întocmai planul stabilit anul trecut. S-a dorit formarea unei echipe competitive, care să capete omogenitate şi să reuşească să se evidenţieze în campionat. Până acum lucrurile merg bine, Damila anunţând, pe timp de criză, când multe formaţii se gândesc la retragere, că-şi doreşte promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Echipa din Măciuca se află deja în plină perioadă de pregătire, are parte şi de meciuri oficiale (în Cupa României), astfel că nimic nu pare a perturba bunul mers al activităţii. Antrenorul Damilei, Narcis Enăchescu, este, de asemenea, de părere, că a venit timpul ca Damila să se evidenţieze prin tot mai multe rezultate pozitive. „Sunt proiecte ambiţioase aici, pe măsura atmosferei de la echipă şi a condiţiilor asigurate. Tocmai datorită acestor lucruri am şi venit la Damila. Sper să devenim o echipă redutabilă şi să promovăm în Liga a III-a la capătul acestui sezon. Cred că a venit şi timpul nostru să începem să culegem trofee. Am câştigat Cupa la nivel de judeţ, acum urmează campionatul”, a menţionat Narcis Enăchescu. Antrenorul Damilei a anunţat şi programul formaţiei sale din următoarea perioadă. „Meciurile de Cupă ne-au schimbat programul stabilit iniţial. A trebuit să regândim toată activitatea din această perioadă. Trebuie să ne pregătim, urmează o perioadă de acumulări fizice. Campionatul e lung şi trebuie să-l putem duce până la capăt. Avem multe solicitări în vederea stabilirii unor partide de pregătire, acum toată lumea trage de noi, dar încă nu este momentul pentru meciuri amicale”, a mai spus Enăchescu.

A fost înregimentat şi Alin Bunescu

S-a întors Harapu, a fost transferat Ciprian Popescu, printre noile achiziţii ale Damieli din această vară numărându-se şi un tânăr portar venit de la Ardealul Cluj. Formaţia din Măciuca nu se opreşte însă aici. Este posibil să poată fi înregimentat (pentru un an, sub formă de împrumut) şi portarul Alexandru Târziu, legitimat la Dinamo Bucureşti. De asemenea, Damila îşi mai doreşte alţi doi-trei jucători tineri, până în 20 de ani, de perspectivă, care pot face faţă cerinţelor. Sunt câţiva fotbalişti în probe, lotul va suferi modificări, însă deocamdată nu mai există şi alte transferuri certe. Excepţie face Alin Bunescu („Vrăjeală”), care a fost cooptat în lotul Damilei, fiind deja inclus în programul obişnuit de pregătire. (S.S.)

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button