Acasă Liga IV Robert Gălbenuş (Ledco) le-a oferit fotbaliştilor de la AS Rm. Vâlcea 2016...

Robert Gălbenuş (Ledco) le-a oferit fotbaliştilor de la AS Rm. Vâlcea 2016 un nou rând de echipament sportiv

133
0

În meciul cu Oltul Drăgoeşti, de sâmbătă, 10 martie, jucătorii de la AS Rm. Vâlcea 2016 au evoluat într-un nou rând de echipament de joc, de culoare albă. Acesta le-a fost oferit fotbaliştilor de sponsorul echipei, Robert Gălbenuş, patronul firmei Ledco. „Dincolo de înfrângerea dureroasă pe care am suferit-o în acest duel, cu scorul de 4-2, faptul că am îmbrăcat un nou rând de echipament de joc a reprezentat un moment plăcut pentru noi, ca echipă. Cele 20 de echipamente de culoare albă ne-au fost oferite de sponsorul Robert Gălbenuş, acestea fiind inscripţionate şi cu sigla firmei sale, Ledco”, ne-a declarat Florin Dinucu, preşedinte şi jucător la AS Rm. Vâlcea 2016.

Robert Miu, de la AS Rm. Vâlcea 2016, dus cu Ambulanţa la spital

* acesta s-a accidentat grav în minutul 20 al partidei cu Oltul Drăgoeşti

Partida de sâmbăta trecută, dintre AS Rm. Vâlcea 2016 şi Oltul Drăgoeşti (2-4), a fost presărată cu un eveniment nefericit. Este vorba de o accidentare gravă pe care a suferit-o unul dintre fotbaliştii fostei vicelidere din Seria Est a Ligii a IV-a. Este vorba de tânărul Robert Miu (19 ani), care se afla chiar la debutul la noua sa echipă. În minutul 20, după un contact dur cu un adversar, acestuia i-a sărit genunchiul, aşa că a fost nevoie imediat de venirea Ambulanţei la terenul de joc.
„Robert Miu a fost dus de urgenţă la spital după acea fază, iar din câte am înţeles i s-a pus chiar şi genunchiul la loc. Cel puţin din acest punct de vedere, ne bucură că n-a fost vorba de o accidentare mai gravă. El calcă deja în piciorul respectiv, iar în zilele următoare va face şi un RMN, ca să vadă dacă există cumva alte complicaţii. Dacă nu, Robert va putea să revină pe teren peste o lună. Fără teama de a greşi, pot să zic că accidentarea lui Miu (care s-a produs în minutul 20, la scorul de 1-0 pentru noi) a cam reprezentat un moment psihologic pentru echipa noastră. Băieţii au acuzat din plin şocul acelei faze şi au scăpat frâiele meciului din mână, astfel că jucătorii de la Oltul Drăgoeşti au profitat din plin de căderea noastră”, a afirmat Florin Dinucu, preşedinte şi jucător la AS Rm. Vâlcea 2016. (N.C.)