Acasă Fotbal Performanţă uluitoare pentru CS Hidro! Elevii lui Adi Savu, egali cu Academia...

Performanţă uluitoare pentru CS Hidro! Elevii lui Adi Savu, egali cu Academia Hagi!

525
0

La începutul acestei luni a avut loc turneul final al Campionatului Naţional dedicat categoriei Under 11. Pentru al doilea an consecutiv, campioana judeţeană din Vâlcea, CS Hidro, a reuşit să se califice în primele opt echipe la nivel naţional. Dacă anul trecut elevii lui Adi Savu au ocupat locul 5, de această dată au obţinut o performanţă cu adevărat uluitoare, greu de egalat! CS Hidro a cucerit medalia de bronz la nivel naţional, situându-se pe picior de egalitate cu Academia Hagi, cea mai mare pepinieră de fotbalişti a României, care a dat şi grosul echipei naţionale de tineret, calificată acum în semifinalele Campionatului European.

La turneul final, CS Hidro a înregistrat o victorie (4-0 cu Universitatea Craiova), un egal şi o înfrângere. S-a clasat pe locul 2 în grupa din care au mai făcut parte Luceafărul 2010 Cluj, Academia Luceafărul Cluj şi Universitatea Craiova. În cealaltă serie au fost Petrosport Ploieşti, Viitorul Constanţa şi FCSB. Titlul naţional la Under 11 a mers la FCSB, care s-a impus cu scorul de 5-4 în finala cu Academia Luceafărul.

Aşadar, CS Hidro s-a clasat pe locul 3 în România la Under 11, la fel ca şi Viitorul Constanţa, club care, în acest an, a cucerit trei titluri naţionale, la Under 19, Under 17 şi Under 15, unul de vicecampioană, la Under 10 şi alte două medalii de bronz, la Under 13 şi Under 11. Să fii egal cu Hagi, e lucru mare! Felicitări, Adi Savu, felicitări părinţilor care i-au susţinut pe cei mici şi felicitări echipei, respectiv tinerilor fotbalişti: Denis Măciuceanu, Dan Budişteanu, Eduard Niţu, David Busuioceanu, Alexandru Piloiu, Alexandru Saraolu, Adrian Stoenete, Alexandru Oprea, David Dobre, Robert Stoian, Fabian Trană, Giovani Păşcălău, Mihai Vîrlan, Denis Scoică şi Gabriel Sanda.

În altă ordine de idei, după turneul final, grupa de copii născuţi după 1 ianuarie 2008, de la CS Hidro, a mers în cantonament. Adi Savu şi-a dus elevii într-un stagiu de pregătire de 6 zile la Costineşti. Pentru campionii Vâlcii de la Under 11 urmează trei turnee puternice, care vor avea loc Piteşti, Slatina şi Sibiu. (S.S.)