Acasă Volei „Mircea cel Bătrân”, la a doua deplasare consecutivă lungă, de 400 de...

„Mircea cel Bătrân”, la a doua deplasare consecutivă lungă, de 400 de kilometri, până la Arad

82
0

În acest week-end, cadeţii de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” vor fi nevoiţi să facă o nouă deplasare lungă şi obositoare în Campionatul Naţional de volei. Astfel, va fi pentru a doua oară în sezonul actual când jucătorii lui Marius Mărgărit vor parcurge nu mai puţin de 400 de kilometri, până la Arad, pentru a înfrunta echipa CS Westar. Cum se cunoaşte, în urmă cu două săptămâni, CNMB a mai disputat un meci în oraşul traversat de râul Mureş, când s-a duelat cu CS ProVolei Arad (partidă pierdută cu 1-3).
„Vom efectua din nou o deplasare lungă, până la Arad. În condiţiile în care meciul va începe la ora 11.00, vom fi nevoiţi să plecăm iarăşi „cu noaptea în cap”, cum se spune, ca să ajungem la timp. Nu ne avantajează deloc faptul că am fost repartizaţi într-o serie cu deplasări atât de lungi, dar n-avem ce să facem! Federaţia e obligată să alcătuiască seriile cum poate, deoarece nu prea mai sunt atât de multe echipe de volei, ca odinioară”, ne-a declarat Marius Mărgărit.
CNMB va porni din nou cu a doua şansă în acest duel, în condiţiile în care, în tur, tinerii voleibalişti vâlceni au fost înfrânţi şi în Sala Capela, cu 3-0 (pe seturi: 25-22, 25-20, 25-10). „În ceea ce priveşte jocul în sine, vom încerca să ne vindem cât mai scump pielea şi să le oferim o replică dârză arădenilor. La fel cum s-a întâmplat şi la Rm. Vâlcea, când am jucat de la egal cu egal cu adversarii şi doar ghinionul a făcut să pierdem două seturi la limită, pe final. De fiecare dată, încerc să le imprim jucătorilor mei o mentalitate de învingători, dar, din păcate, ei sunt foarte cruzi, deoarece fac volei de foarte puţin timp, aşa că nu putem să avem prea multe pretenţii de la ei. Sper să-i avem pe toţi componenţii lotului sută la sută apţi de joc şi să obţinem cât mai multe puncte”, a încheiat antrenorul de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Marius Mărgărit.
Potrivit afirmaţiilor antrenorului Marius Mărgărit, în sezonul 2018-2019, din lotul echipei de cadeţi de la CNMB fac parte 12 jucători. Este vorba de Antonio Boruz, Lucino Ţenea, Alexandru Zamfir, Antonio Bucura, Alexandru Manu, Liviu Şerbănescu, Rareş Udubaşa, Fabrizio Mihai, Ionuţ Păuna, Răzvan Orăşanu şi gemenii Mihai şi Adrian Maioru. (N.C.)