Acasă Volei Vineri, 7 decembrie, de la ora 15.00, elevele Denisei Stoicănescu joacă restanţa...

Vineri, 7 decembrie, de la ora 15.00, elevele Denisei Stoicănescu joacă restanţa cu CSM Timişoara, în Sala Capela

44
0

După eşecul suferit week-end-ul trecut, în deplasare, în fieful formaţiei CSŞ Lugoj (0-3), echipa de junioare a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” va juca la finele săptămânii un nou meci în Campionatul Naţional de volei. Este vorba de partida cu CSM Timişoara, restanţă din cadrul etapei a IV-a a Seriei E. Duelul trebuia să aibă loc pe 18 noiembrie, dar a fost amânat la solicitarea oficialilor de pe Bega. Confruntarea a fost reprogramată şi se va disputa vineri, 7 decembrie, de la ora 15.00, în Sala Capela.
„Nu ştim prea multe despre CSM Timişoara, decât că, până în prezent, a bifat o singură victorie în campionat, cu CSŞ Slatina (3-0), la fel ca şi noi, de altfel. În orice caz, nu e la nivelul celorlalte două formaţii din Banat, CSŞ Lugoj sau CSŞ Bega Timişoara. Acesta e şi motivul pentru care sperăm la o victorie în acest duel. Totul depinde şi de cât de bine ne va merge serviciul, pentru a obţine cât mai multe puncte”, ne-a declarat antrenoarea de la CNMB, Denisa Stoicănescu.

Carina Rabacu, marea absentă din echipa vâlceană

Din păcate, pentru duelul de vinerea aceasta, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” nu va putea conta pe serviciile uneia dintre cele mai bune jucătoare, Carina Rabacu, în locul căreia va fi inclusă în lot Crina Dobrotă, de la formaţia de cadete pregătită de Romaniţa Nicolau. „Absenţa Carinei ne afectează foarte mult, va fi o pierdere importantă pentru noi. Totuşi, sper că fetele se vor descurca şi fără ea pe teren. Pe de altă parte, pe lângă Crina Dobrotă, o vom mai aduce la echipă şi pe Ştefania Roşca”, a mai precizat Denisa Stoicănescu.
Pentru acest duel, din lotul de 12 al echipei Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” fac parte următoarele jucătoare: Alexandra Popa (căpitan), Andreea Lăzăroiu, Ana Pomană, Ioana Teodorescu, Clara Ghiţescu, Patricia Iepure (libero), Miruna Stan (libero), Irma Ispas, Mădălina Duţu, Erika Anghel, Ştefania Roşca şi Crina Dobrotă. (N.C.)