Acasă Liga III CS Şirineasa a pierdut meciul cu FC Aninoasa

CS Şirineasa a pierdut meciul cu FC Aninoasa

3476
0
în această după amiază, echipa vâlceană a pierdut cu scorul de 2-0 meciul pe care l-a susţinut în deplasare, la FC Aninoasa
 
În această seară, CS Şirineasa a disputat un nou meci în Liga a III-a. Echipa vâlceană a evoluat în deplasare, pe terenul formaţiei FC Aninoasa. În meciul tur, jucătorii pregătiţi de Gabriel Mangalagiu au reuşit să se impună cu scorul de 2-1, dar lucrurile au stat altfel de această dată. Dâmboviţenii şi-au apropiat victoria cu 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Din păcate, la Aninoasa, vâlcenii n-au mai avut deloc o prestaţie la fel de bună ca în jocul cu SCM Piteşti, din runda intermediară care s-a disputat la mijlocul acestei săptămâni. Aşa cum se cunoaşte, marţi, 4 aprilie, lidera Seriei a III-a (fără patru titulari, menajaţi de antrenorul Nicolae Dică) a triumfat doar cu 1-0, la Şirineasa.
În condiţiile în care Urban Titu a produs surpriza etapei, impunându-se în fieful echipei CS „U” Craiova (cu 1-0), reprezentanta Vâlcii a picat acum pe ultimul loc în ierarhia Seriei a III-a din Liga a III-a. Ştefan Răcăreanu & Co. au acelaşi număr de puncte ca şi Urban Titu (16), dar golaverajul este inferior (17-43, faţă de 24-41, al dâmboviţenilor).
După partida din acest week-end, echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu va avea două săptămâni de pauză, deoarece nu va juca în etapa programată în ajunul Paştelui. Astfel, noua „lanternă roşie” a Seriei a III-a va mai evolua din nou în Liga a III-a sâmbătă, 22 aprilie, în Capitală, împotriva formaţiei FCSB II. (N.C.)