Acasă Diverse Mirela Meianu, make-up artist pentru Cătălin Botezatu, Ami şi alte vedete din...

Mirela Meianu, make-up artist pentru Cătălin Botezatu, Ami şi alte vedete din România

9402
0

Încă de când era mică, a avut o pasiune aprinsă pentru pictură şi machiaje. În liceu, a început să-şi valorifice talentul, reuşind să câştige primii bani de pe urma icoanelor pictate. Acum, după aproximativ 10 ani, Mirela Meianu este make-up artist, la „Mirela Vescan Academy”, din Bucureşti, care colaborează cu Kanal D. Într-un timp foarte scurt, ea a urcat rapid pe treptele afirmării, astfel că a primit mai multe sarcini importante.

„Acum, machiez în Vâlcea şi Bucureşti, iar, de la vară, o să merg și în Constanța, unde o să-mi fiu majoritatea timpului. Am început cu machiaje pe mine. Părinţii şi prietenii au remarcat talentul meu şi m-au sfătuit să dezvolt asta. Încă mai fac, atunci când timpul îmi permite, şi pictură religioasă. Prin liceu, am vândut icoane pe preţuri modice, dar m-am bucurat nespus că munca mea era apreciată. Mai am acasă câteva icoane, la care ţin foarte mult. În acest domeniu, muncesc de dimineaţa până seara târziu, deoarece am foarte multe solicitări. Sunt încă la început… Mai am foarte multe de învăţat de la Mirela Vescan, o profesionistă desăvârşită în domeniu”, a declarat Mirela Meianu.

Smoky eyes, piesa de rezistenţă, cu care face senzaţie

Unul dintre cele mai apreciate machiaje este Smoky Eyes, care pune în evidenţă ochii. Este preferat de majoritatea vedetelor, deoarece reprezintă melanjul perfect între eleganţă, seducţie, rafinament, toate îmbrăcate armonios cu mult-mult sclipici. „Acesta stil de make-up este preferatul meu. Printre vedetele pe care le-am aranjat până acum se numără cântăreaţa Ami, dar şi alte modele consacrate şi designeri străini. Poate că pentru mulţi parte ciudat, dar machiez şi băieţi. Am avut, recent, chiar şi un ginere de la Vâlcea, care a apelat la mine. Şi chiar a ieşit chiar foarte frumos… Bineînţeles, poate cea mai reprezentativă vedetă de care am avut grijă a fost Cătălin Botezatu. El nu are nevoie de nicio recomandare”, a mai afirmat make-up artista.

„Bote”, un exemplu de bun simţ şi eleganţă

„Doamna Mirela Vescan colaborează mult cu Cătălin Botezatu  şi ne ia şi pe noi la show-urile sale. El este un tip foarte discret, elegant şi de bun simţ. Bineînţeles, este foarte exigent, adică cere totul de la noi. A fost însă foarte mulţumit de ceea ce am făcut. Lui îi plac discursurile simple, fără aroganţă. Vrea să se simtă cât mai relaxat în preajma ta. Pe termen lung, visez să ajung în Franţa, Anglia sau Spania, unde să îmi deschid propriul salon. Deocamdată, nu iau în calcul asta, pentru că e vorba de cheltuieli financiare mult prea mari”, a completat Meianu.

Şi-a deschis un centru SPA, cu peştii-doctori

La nivel mondial, există o tendinţă privind valorificarea „peştilor-doctori”, cu scopuri terapeutice. Mirela Meianu şi-a deschis la Constanţa un centru SPA, unde a pus la dispoziţie astfel de servicii. „Salonul se numeşte Doctor Fish Spa şi are şi pagină pe Facebook. În funcţie de ce afecţiuni ai, îţi laşi picioarele sau mâinile la dispoziţia peştilor şi te tratezi. Printre bolile care se pot trata, se numără şi psoriazisul. E chiar un tratament care să randament. Afacerea asta merge pe perioada sezonului estival, adică, din iunie până în septembrie. Am avut şi mulţi clienţi de la Vâlcea. Pe la salon au trecut şi câţiva francezi, care şi-au arătat apoi interesul de a-şi dezvolta o afacere similară în Paris. Am avut chiar şi o propunere de a mă asocia cu ei în capitala Franţei, dar am considerat că am nevoie de mai multă experienţă în acest sens. Plus că, la Paris, chiria e uriaşă, mult peste ceea ce câştig în ţară. Oricum, în viaţă, cel mai important e să-ţi urmezi visul şi să treci peste greutăţi. Nu contează că afacerea ta nu merge bine azi, însă, dacă eşti bun şi munceşti, mâine poţi fi numărul 1. Eu pe acest principiu merg: să tragi tare în fiecare zi, pentru că nu ştii când îţi surâde norocul”, a completat make-up artista Mirela Meianu.

Lucian CORNECI