Acasă Liga IV Claudiu Voica, antrenorul-jucător de la Sporting Galicea, a părăsit ”liga celibatarilor”. A...

Claudiu Voica, antrenorul-jucător de la Sporting Galicea, a părăsit ”liga celibatarilor”. A intrat în rândul familiștilor

1106
0

Ziua de sâmbătă, 7 septembrie, a fost una memorabilă pentru antrenorul-jucător de la echipa de Liga a IV-a Sporting Galicea. Claudiu Voica a părăsit grupul celibatarilor și a promovat în ”liga” bărbaților însurați. Claudiu s-a căsătorit cu fata pe care-o iubește de câțiva ani, Andreea Maria. Martor la acest moment important din viața de cuplu a celor doi tineri îndrăgostiți a fost primarul din Galicea, Ion Năfliu, care a oficiat cununia civilă. Claudiu și Andreea au ales să-i aibă ca și părinți spirituali pe doi dintre prietenii lor buni, Bogdan și Claudia Vasile. Nașul Bogdan este și unul dintre coechipierii lui Claudiu Voica de la Sporting Galicea.

De la starea civilă, tinerii însurăței și prietenii lor au mers la restaurant, pentru a sărbători evenimentul. Au petrecut la Catani. Cheful s-a întins până dimineață. Cei mai mulți dintre fotbaliștii de la Sporting Galicea au mers de la petrecere direct la meci. Au avut tocmai la Malaia. Cu bateriile descărcate după cheful de pomină de sâmbătă noaptea, cu Foresta nu s-au mai putut ridica la un nivel bun și au pierdut întâlnirea cu 4-2. Au ratat, astfel, și șansa de a-i face un cadou frumos antrenorului, cu ocazia schimbării statutului, din burlac, în ”bărbat căsătorit, serios, cu responsabilități”.

Pe 2 noiembrie, Claudiu și Andreea Voica se vor cununa și religios. Motiv pentru o nouă petrecere, și mai mare, care va fi organizată, de această dată, în Râmnic, la Paradis Noblesse. Casă de piatră, tinerilor ”însurăței”! (S.S.)