Alte sporturi

Zece victorii şi nota 10 pentru tenismenele de la CSŞ Chimia Rm. Vâlcea

* echipa antrenată de Mihaela Truşcă s-a calificat în prima grupă valorică a Diviziei A 

La finele săptămânii trecute, mai precis sâmbătă, 12 decembrie, echipa Clubului Sportiv Şcolar Chimia Rm. Vâlcea s-a deplasat în Capitală, acolo unde a avut loc ultimul turneu din cadrul Seriei I a Diviziei A de tenis de masă. Jucătoarele pregătite de profesoara Mihaela Truşcă nu şi-au dezminţit nici de această dată renumele şi au câştigat toate cele trei partide pe care le-au disputat: 9-1 cu Colegiul Naţional „Alexandru Vlahuţă” Rm. Sărat, 9-6 cu LPS-CSŞ Slatina II şi 9-6 cu CSŞ 1 Pajura CSTA Bucureşti (organizatoarea turneului). La turneul din Capitală, antrenoarea Mihaela Truşcă s-a bazat pe serviciile jucătoarelor Loredana Antonache, Anca Georgescu, Larisa Ghişoiu şi Mădălina Avram.

După desfăşurarea tuturor celor patru turnee din prima fază a Diviziei A – Seria I, echipa CSŞ Chimia Rm. Vâlcea s-a clasat pe locul 1 în clasament, având în total 10 victorii. Graţie acestora, tenismenele vâlcene s-au calificat în prima grupă valorică a Diviziei A, acolo unde vor mai evolua LPS-CSŞ Slatina II (ocupanta locului secund în Seria I), CSM Arad şi CSŞ-LPS Tg. Mureş (clasate pe primele două poziţii în Seria a II-a). 

„Nu ne gândim să ajungem în Superligă”

Conform programului stabilit de comun acord de cele patru combatante, primul turneu din cadrul grupei valorice 1-4 a Diviziei A va avea loc pe 30 ianuarie 2010, la Slatina. Al doilea se va desfăşura la Arad, al treilea la Tg. Mureş, în timp ce oraşul Rm. Vâlcea urmează a fi gazda ultimului turneu, programat în luna mai.

„Nu ne-am propus un obiectiv anume pentru a doua fază a competiţiei. Nu ne gândim să ajungem în Superligă, dar ne vom bate pentru locurile 2-3”, ne-a spus Mihaela Truşcă. 

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button